TUF 7(Rozpiska&Spojlerownia)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do zesparowania zawodników na ćwierć finały, to Tim lekko po frajersku sobie wybrał. Najsłabsze ogniwo, dobrze by było jakby sie na tym przejechał :twisted:
Amir vs. Matt to dopiero będzie wojna
Nadal obstawiam finał Tim vs CB
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Amir vs Matt będzie baardzo ciekawe bo obaj w sumie średnio trenerów słuchali hehe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy tylko mi sie wydaje ze z Rampeage dupa, nie trener? Widzieliscie kiedys jakies dobre drille jego pomyslu, lub jakikolwiek przyklad dobrej trenerki. Porady z jego naroznika to najczesciej "get up...". No i dzien przed walka cwiczyl z Mattem obrone low kickow uzywajac kija od szczotki z rekawicami bokserskimi No normalnie jak na treningu dla poczatkujacych dzieciakow... Nie to zebym mial cos przeciw Jacksonowi na ringu, ale ostro daje dupy w roli trenera.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No trzeba brać poprawkę na to, że wybierają sobie to co chcą pokazać no i w tej serii dają dość mało treningowego materiału, w poprzednich było tego więcej. Jednak ciężko nie zauważyć, że narożnik Forestów wydaje się bardziej profesjonalny, nie wspominając o wyniku heheh. No ale w dużym stopniu to też zależy od zawodników, nie zrobią bóstwa z byle kogo, muszą mieć do tego już jakąś solidną bazę, jak CB.No i spoko, obaj zawodnicy z teamu Forresta, ktoremu kibicuje, wygrali walki. Chociaz przyglupa Jerremego nie znosze. Jego walki pod wzgledem "ladnosc" tez cuchna Wyglada na to ze zostanie pieknie sprowokowany w nastepnym odcinku
Czy tylko mi sie wydaje ze z Rampeage dupa, nie trener? Widzieliscie kiedys jakies dobre drille jego pomyslu, lub jakikolwiek przyklad dobrej trenerki. Porady z jego naroznika to najczesciej "get up...". No i dzien przed walka cwiczyl z Mattem obrone low kickow uzywajac kija od szczotki z rekawicami bokserskimi No normalnie jak na treningu dla poczatkujacych dzieciakow... Nie to zebym mial cos przeciw Jacksonowi na ringu, ale ostro daje dupy w roli trenera.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z duetu Tim/Amir chcialbym zeby choc jeden przeszedl, a tak to pewnie jaskiniowiec i burak. choc spodobala mi sie gotowosc Jessiego do walki z CB. mozliwe, ze nie zrozumial do konca o co chodzi, ale i tak bylo to w porzadku.
jestem tylko troche zaskoczony, ze cwiercfinaly byly prawie ze latwe. poza bitwa Matta z Amirem, to reszta byla formalnoscia. a przy takim ukladzie polfinalow sadze, ze moze byc podobnie.
pzdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BigTim odchodzi z UFC!
- Ponad rok temu
-
DREAM ATAKUJE EUROPĘ - GALA #6 W POLSCE!
- Ponad rok temu
-
WFC- wyniki
- Ponad rok temu
-
K-1 Skandynawii
- Ponad rok temu
-
Martial Combat Club
- Ponad rok temu
-
Strikeforce -filmiki z walk kurna