Polish Open Bad Boy Cup
Napisano Ponad rok temu
Przewidziany start zawodów: 10.00
Kategorie wagowe pozostają bez zmian.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czarny pas Judo (I dan)
niebieski bjj bynajmniej tak pisze na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] a dzisiaj na zawodach bad boy cup startowal w bialych pasach :wink:
Napisano Ponad rok temu
Przemysław "Frąsiu" Frąszczak Niebieski pas Bjj
Czarny pas Judo (I dan)
niebieski bjj bynajmniej tak pisze na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] a dzisiaj na zawodach bad boy cup startowal w bialych pasach :wink:
nie wiem jak jest, ale na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest napisane, że biały.
Napisano Ponad rok temu
Arkadiusz Gryglicki
Jakub Lindenau z Jopek Gold Team
Kolejnym miłym akcentem bylo nadanie z rąk Mariusza "MANOLO" Linke zawodnikom - Jakubowi Lindenau oraz Arkowi Gryglickiemu niebieskiego pasa BJJ!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie jak to jest z tym pasem frasia bo z tego co wiem to ma bialy a pisze ze ma niebieski.
....pisze ze ma niebieski a startuje w bialych :-)
Napisano Ponad rok temu
Czarny pas Judo (I dan)
nie wiem jak jest, ale na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest napisane, że biały.
no jesli nawet to ma czarny pas judo i 1 dan i startuje w bialych i bodajze zajal jakies miejsce na podium brawo
Napisano Ponad rok temu
Czarny pas Judo (I dan)
no jesli nawet to ma czarny pas judo i 1 dan i startuje w bialych i bodajze zajal jakies miejsce na podium brawo
na tych zawodach nie było określone kto gdzie ma walczyć (przedstawiciele innych sportów chwytanych), więc skoro ma biały w BJJ to startował w odpowiedniej kategorii dla siebie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wyniki Polaków na zawodach SF "Tap or snap" w Dort
- Ponad rok temu
-
X Grand Prix KOBYŁKA
- Ponad rok temu
-
zawody sambo/rukopasznyj boj na Ukrainie 4-6 kwietnia 2008
- Ponad rok temu
-
Klubowe seminaria z Eduardo "DUDU" Nascimento (Bra
- Ponad rok temu
-
MMA Polska
- Ponad rok temu
-
Nowy czarny pas
- Ponad rok temu
-
Grapplers Showdown
- Ponad rok temu
-
Pierwsze Mistrzostwa Europy ADCC Submission Fighting 2008
- Ponad rok temu
-
Tragiczna COPA POSNANIA Pretorian Gorzów Wlkp.
- Ponad rok temu
-
MISTRZOSTWA ŚLĄSKA HADAKA WAZA JUNIORÓW I SENIORÓW
- Ponad rok temu