Szkoda mi tego gościa. Zastanawiam się ile zapłaciło mu DREAM za to, że zgodził się być rzuconym na pożarcie Cro Copowi...TATSUYA MIZUNO - waga 95,5 kg , 186 cm , 26 lat tak podali przed walką, Mirko 101 kg.
Dream 1 - wyniki minuta po minucie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szkoda mi tego gościa. Zastanawiam się ile zapłaciło mu DREAM za to, że zgodził się być rzuconym na pożarcie Cro Copowi...TATSUYA MIZUNO - waga 95,5 kg , 186 cm , 26 lat tak podali przed walką, Mirko 101 kg.
Niechodzilo mu pewnie tylko o kase:).Bedzie mogl sie pochwalic ,ze walczyl z tak znanym zawodnikiem jak Mirko. 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Swietna atmosfera, dobrze przygotowana wiekszosc zawodnikow ( Aoki nie wydawal wam sie jakis... slamazarny..?)
Ogolnie super gala, emocjonujace walki, niecierpliwie czekam na DREAM 2.
Napisano Ponad rok temu
a od siebie dodam ze o tyle to nie byl jeszcze prajd ze w prajdzie to zageszczenie gwazd na metr kwadratowy ringu bylo wieksze niz suchibarow w tokio, tutaj byl mirko hansen aoki ;(
pzdr
Napisano Ponad rok temu
A CroCop nic nie pokazał za bardzo. Więc ciężko wyrokować, ale jakiegoś super wrażenia nie sprawiał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie powrot klimatu Pride'a, mam nadzieje ze wlasnie ta organizacja bedzie najwiekszym konkurentem UFC na szczycie MMA. Dream - trzymam kciuki!!!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
DREAM 1 - zdjęcia z konferencji prasowej
- Ponad rok temu
-
Kułak i Juras
- Ponad rok temu
-
Popek na cage rage 26- 10 maja(spojler)