Popek na cage rage 26- 10 maja(spojler)
Napisano Ponad rok temu
\,,/ () \,,/
Miesiac przed czerwcem!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Przeciwnik Popka (Kev Sims) nie figuruje na sherdogu, ale znalazłem info o nim gdzie indziej.
Sami oceńcie:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz to się z niego robi pełen profesjonalista :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panowie chyba beda walczyc o to kto ma fajniejsze dziary
vs
Napisano Ponad rok temu
Swoja droga to Popek ma parcie na szkło nie ?
Napisano Ponad rok temu
pepe wez skoncz
Napisano Ponad rok temu
Kev jest z Gorilla Academy tam gdzie Tom Watson, swojego czasu stojka w King Gym
pepe wez skoncz
Skończę, zrobię to specjalnie dla Ciebie. Happy? Dodam jedynie na koniec, ze jestem za walkami bardziej technicznymi i dynamicznymi, a po tym co Popek wrzuca na siec moge stwierdzic, ze bedzie tego brakowac(przynajmniej jezeli chodzi o technikę).
Napisano Ponad rok temu
Zastanawiam sie kogo chca przyciagnac organizatorzy takimi zawodnikami, byłych więźniów, hiphopowców, czy moze amatorow tatuazu? Jak ktos juz wczesniej wspomnial, to idzie w złą stronę, medialnie to mnie odpycha. Ludzie jakby z łapanki, gdzie jakies poważne eliminacje?
Swoja droga to Popek ma parcie na szkło nie ?
Mysle ze dla organizatorow niema znaczenia kto przychodzi aby przychodzilo jak najwiecej 8)
Napisano Ponad rok temu
swoja droga,warto sprawdzić wszystko od popka na youtube. mozna się pośmiać:D
czytalem wywiad,gdzie popek przyznal sie po prostu,luźno,że brał sterydy,ale mu tetno tak skakało że musiał skonczyć
warto ,znajdzcie sobie ten artykuł
ps.wiecie,że uroczy popek spędził 7 lat w pierdlu:D?
Napisano Ponad rok temu
Jest za młody. Musieliby go wsadzić jako nastolatka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Naucz sie ortografii ziom.cage rage to już nie zabawa, nie spodziewałem sie popka tam, ale widocznie dawno nie "rozpierdolił" komuś łba. zobaczymy co pokarze miesiąc przed czerwcem.
Napisano Ponad rok temu
jak dla mnie to okres najlepszych lat federacji mma odszedl i juz nie wroci.
Ej no spokojnie - nie przesadzajmy. Fakt faktem, że z większych organizacji to tylko CR tak zrobił. Moim zdaniem UFC i organizacje japońskie jednak ciągle trzymają odpowiedni poziom.
Zresztą co za różnica czy zawodnik finezyjny i techniczny czy idący na brutalną siłę fizyczną? Jeśli metoda się sprawdza to nie ma sensu jej zmieniać, więc nie miejmy pretensji do zawodników o to że walczą tak aby wygrywać - o to tu przecież chodzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MOże wolno i powoli ale Popek postępy robić musi skoro trenuje, a argument że siedział i wydziarany... no coż dziary to osobista sprawa ich własciciela, a to, ze siedział - niejednemu się przytrafiło.
Mnie to się wydaje, ze ludzi najbardziej wk***wia w Popku fakt, ze uważają go za kogoś gorszego od siebie, a to jednak on wlaczy w CR i on zarabia na tym jakąś tam kasę.
Smutne jest to, ze są lespi zawodnicy i abrdziej utalentowani, którzy takiej szansy zaistnienia nie dostali ale to się powoli zmienia (choć pewno dla niektórych zbyt powoli).
Poza tym jechanie po Popku było może i fajne w momencuie wybuchnięcia Popkomanii, ale teraz to jest już żenua.
Kolo trenuje i walczy i jest to zdecydowanie lepsza opcja niż miałby ćpać i napierdalać.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
obrazek w dużej rozdzielczości
- Ponad rok temu
-
MMA Facts
- Ponad rok temu
-
K-1 World Max 2008 Final 16
- Ponad rok temu
-
turniej Al MMA 5 edycja!!! 6 kwiecien
- Ponad rok temu
-
Cage rage 25 Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
Cage rage 25 -wyniki
- Ponad rok temu
-
Cage Rage 25 - 8 marca
- Ponad rok temu
-
Telenoweli Fedor vs Randy ciąg dalszy ...
- Ponad rok temu
-
K-1online.pl: Słowiński zawalczy w Amsterdamie
- Ponad rok temu
-
Nastula bedzie walczył w Polsce!
- Ponad rok temu