Grappling Kraków
Napisano Ponad rok temu
Byc moze ktorys z was, forumowiczow, trenuje w wyzej wymienionym klubie, lub chociazby byl na paru jego treningach.
Interesuje mnie jak one wygladaja, czy cwiczy sie tam wiecej techniki, czy moze prowadzi sie wiecej sparingow? Czy treningi sa wymagajace? Czy sa prowadzone na wysokim poziomie?
Chodzi mi tutaj o sekcja w Krakowie Centrum ( w grafiku na stronie nie ma podzialu na grupy zaawansowanie, dlatego chcialbym sie dowiedziec na jakim poziomie prowadzone sa treningi )
Dodam iz jestem czlowiekiem ktory dopiero chcialby zaczac przygode z BJJ i zanim udam sie na pierwszy "rekonesans" na trening, chcialbym zebrac pare opinii.
Z gory dziekuje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trenuję.Byc moze ktorys z was, forumowiczow, trenuje w wyzej wymienionym klubie...
Początkujący mają więcej techniki.Interesuje mnie jak one wygladaja, czy cwiczy sie tam wiecej techniki, czy moze prowadzi sie wiecej sparingow?
Tak.Czy treningi sa wymagajace?
Wysokim. W Centrum treningi prowadzi sam prezes - Dudu.Czy sa prowadzone na wysokim poziomie?
Jest to grupa początkująca z założenia. Jednak ze względu na położenie przychodzi tam sporo osób zaawansowanych. Jest to bardzo ciekawe doświadczenie co ze mną może zrobić ktoś kto trenuje dużo dłużej.Chodzi mi tutaj o sekcja w Krakowie Centrum... ( w grafiku na stronie nie ma podzialu na grupy zaawansowanie, dlatego chcialbym sie dowiedziec na jakim poziomie prowadzone sa treningi )
Polecam
W Grapplingu znany jako Żółwik
Napisano Ponad rok temu
Na pierwszy trening wybieram sie planowo w pierwszym tygodniu marca, bedzie to swoisty rekonesans, zobacze co i jak.
Napisano Ponad rok temu
oj żółwik ta twoja skromność
pozdrawia
Barnaba
co to treningów to poziom jest bardzo wysoki no i z kondycja na początku są lekkie problemy ostrzegam to uzależnia:)
Napisano Ponad rok temu
Od bardzo niedawna na Kościuszki planowo mają się odbywać 4 treningi w tygodniu. Pon i środa - nowy nabór początkujących. Wtorek i czwartek - przesunięci z pon i środy - grupa średnio wymiatająca.
Klub gorąco polecam.
- Pozdrawiam J.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
prośba do administratorów forum
- Ponad rok temu
-
sędziowie na zawody
- Ponad rok temu
-
IX Liga BJJ, I Drużynowe Mistrzostwa Polski BJJ
- Ponad rok temu
-
IV Mistrzostwa Polski ADCC Submission Fighting
- Ponad rok temu
-
Luta Livre Seminarium
- Ponad rok temu
-
Pytania i oftop do Copa Posnania 5
- Ponad rok temu
-
Skąd biorą się nazwy technik w BJJ
- Ponad rok temu
-
COPA POSNANIA 5 01.03.2008
- Ponad rok temu
-
Atalla na 3 miesiace we Wroclawiu
- Ponad rok temu
-
Czy wiecie coś bliżej o grupach zawodników?
- Ponad rok temu