[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] obchodzi dzisiaj 32 urodziny. Facet jest jeszcze młody i jeszcze dużo może, mam nadzieje, że znajdzie się ktoś kto da mu szansę zagrania w na prawdę dobrych filmach.

Tomy Jaa - urodziny
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

1 odpowiedź w tym temacie

Napisano Ponad rok temu
Re: Tomy Jaa - urodziny

Zatem wszystkiego najlepszego Tony  ale jako aktor mnie nie przekonał niestety (oglądałem go tylko w Ong Baku jakby co),jakoś ta twarz nie przypomina mi twarzy wojownika choć z drugiej strony taki Fedor Emelianenko tez na zabijakę nie wygląda :wink:
  ale jako aktor mnie nie przekonał niestety (oglądałem go tylko w Ong Baku jakby co),jakoś ta twarz nie przypomina mi twarzy wojownika choć z drugiej strony taki Fedor Emelianenko tez na zabijakę nie wygląda :wink: 
edit.literówka

ale jako aktor mnie nie przekonał niestety (oglądałem go tylko w Ong Baku jakby co),jakoś ta twarz nie przypomina mi twarzy wojownika choć z drugiej strony taki Fedor Emelianenko tez na zabijakę nie wygląda :wink:
  ale jako aktor mnie nie przekonał niestety (oglądałem go tylko w Ong Baku jakby co),jakoś ta twarz nie przypomina mi twarzy wojownika choć z drugiej strony taki Fedor Emelianenko tez na zabijakę nie wygląda :wink: edit.literówka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Efektowna balacha Efektowna balacha- Ponad rok temu 
- 
			 Nastula vs Kubacki - pojedynek... na słowa Nastula vs Kubacki - pojedynek... na słowa- Ponad rok temu 
- 
			 Dokument o MT: "Fight or Flight" Dokument o MT: "Fight or Flight"- Ponad rok temu 
- 
			 frank dux - legenda czy fakt? frank dux - legenda czy fakt?- Ponad rok temu 
- 
			 The Contender Asia(Muay Thai) - VIDEO(Bez spojlerów!!) The Contender Asia(Muay Thai) - VIDEO(Bez spojlerów!!)- Ponad rok temu 
- 
			 Request Request- Ponad rok temu 
- 
			 MMA a la Hollywood MMA a la Hollywood- Ponad rok temu 
- 
			 Judo Tournament Video's Judo Tournament Video's- Ponad rok temu 
- 
			 SPOILER: The Contender Asia(Muay Thai) SPOILER: The Contender Asia(Muay Thai)- Ponad rok temu 
- 
			 Bolo vs Bruce lee Bolo vs Bruce lee- Ponad rok temu