Antonio Carvalho... i inni...
Napisano Ponad rok temu
Moze to tylko ja jestem ignorantem i wielu z Was kojazy zawodnikow, takich jak On. Ja , jednak sie poczolem sie jak ``w pysk laciem pizgniety``. Kiedy sie okazalo, ze to jeden z najlepszych fighterow 145, a ja nawet Jego nazwiska nie skojazylem, pomimo , ze mieszkam w Jego rodzimym kraju.
Czy nie wydaje Wam sie ze 145 to najbardziej niedoceniona kategoria wagowa... Czy sa szanse na to ze stanie sie ona oficjalna kategoria wagowa UFC..
Czy lzejsi zawodnicy maja szanse na zrobienie kariery; pieniedzy na rowni z heavyweaith-ami, czy tez moze sa Oni, niejako dyskryminowani, przez fanow ...
Czy wprowadzenie kategorii ``piorkowej`` byloby oplacalne dla sponsorow i wlascicieli ligi no. 1 na swiecie jaka obecnie jest UFC...
Czy moze niektorzy uwazaja ze tak lekki zawodnik nie jest prawdziwym wyzwaniem dla ciezzszych zawodnikow, dlatego nie warto poswiecac im wiekszej uwagi. Taki half-fighter...
Przepraszam za brak pytajnikow, ale najwyrazniej cos sie z moja czcionka spapralo i zamiast znaku zapytania dostaje É
Napisano Ponad rok temu
swietny fighter. jakby bylo seminarium z nim w promieniu 200 mil to bym tam byl. napisz jak bylo i co pokazywal.
pozdro
lb
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ogolnie masa nowych informacjii i bezcenna wiedza. Wiele rzeczy musze powtorzyc wiele, wiele razy zanim tak naprawde uznam je za opanowane. Standardy techniczne Antonio sa niebywale a Jego podejscie do treningu MMA i tego co otacza zycie praktykanta MA jest imponujace. W swiecie zarozumialcow i pozerow opierajacych kariere na duzej gadce i hulaszczym trybie zycia, osoby takie jak On stanowia mila odmiane i sa IMO warte nasladowania. Na koniec super niespodzianka - Antonio zostaje w Edmonton jeszcze przez prawie 2 tygodnie i bedzie obecny na treningach wszystkich SW w naszej sekcjii. Ja osobiscie nie moge sie doczekac wtorku i treningu Muay Thai. Jego kopniecia to po prostu piekno i szkola techniki. No i oczywiscie klasy MMA zapowiadaja sie spektakularnie. Sorry za nudzenie i chaos ale jestem super podekscytowany i pod ogromnym wrazeniem.
Napisano Ponad rok temu
zaprosil nas na treningi do kanady wiec mam nadzieje ze tez bede mial okazje czegos sie od niego nauczyc
gosc sie musi ciezkon napracowac na swoj chleb nie jest sie latwo wypromowac w 145..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sprobuje zrobic pare zdjec, ale troche szkoda mi treningu, zeby z aparetem biegac... Moze na koniec Jego pobytu. Wczoraj Antonio kulal sie z niektorymi zawodnikami na treningu MMA. moglem sie przypatrzec, bo cholernie bolesne skurcze zaczalem dostawac i musialem przystopowac na pare rund :? . Carvalho jest niesamowity. Czasem sprawa wrazenie jakby robil techniki w zwolnionym tepie, bawiac sie ciezarem ciala, zmieniajac pozycje. Wszystko to wyglada super plynnie i perfekcyjnie. Jednoczesnie utrzymuje on doskonala kontrole nad przeciwnikami, nawet tymi duzo ciezszymi...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy to blisko ciebie ale polecam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a Roman Janas 8)
Wiesz cos wiecej o tej postaci?Z tego co pisze o nim na tej stronie ,ma ciekawy zyciorys.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Choi Hong Man nie żyje ?
- Ponad rok temu
-
Shogun vs Liddell potwierdzone
- Ponad rok temu
-
MMA - Fight Science
- Ponad rok temu
-
FEG oficjalnie w EUROPIE !
- Ponad rok temu
-
Otwarte Mistrzostwa Polski Północnej Amatorskiego Mma
- Ponad rok temu
-
MMA we Francji uregulowane
- Ponad rok temu
-
UFC 81 Breaking Point
- Ponad rok temu
-
HARLEY DAVIDSON - Sponsorem UFC !
- Ponad rok temu
-
Shido-Liga Łódź VI Edycja
- Ponad rok temu
-
UFC Fight Night 12 - Video(Bez spojlerów!!)
- Ponad rok temu