Wywiad: Mayweather Senior o Juniorze w MMA
Napisano Ponad rok temu
- Musi zostawić to gówno w spokoju. Stanie się z nim kurwa to co z Vincem Phillipsem: noga złamana, ręką czy co tam. Nie ma co z tym zaczynać… oni tak walczą. Nie pokonasz ich na ich podwórku.
- Wszystko to o czym on teraz gada, całe to gówniane mma, mówię Ci, połamią go kurwa od razu. Mówię Ci, może już zapomnieć o tym, że jest przystojny i jak może sobie kogoś zdzielić sierpowym. Człowieku, te skurwysyny złapią jego łapę i wycisną z niego jaja. Jestem po prostu realistą stary.
- Jak ma ochotę na jebaną porażkę, to może się z którymś z tych skurwysynów ustawić od razu. Koleś go złapie i jebnie ze dwa razy o glebę i po problemie, koniec.
- Rozerwą Małemu Floydowi dupę. Niech zapomni kurwa o jakiejkolwiek wygranej.
- Człowieku, oni tam nie będą potrzebowali żadnego jebanego sędziego. On sam siebie odklepie o ile będzie jeszcze kurwa przytomny.
- Połamią go jak szmatę człowieku. Jeden z nich piznie mu w mordę i chłopak już nigdy może nie być taki jak wcześniej. Jestem z Tobą szczery stary.
- Nie musi się martwić o emeryturę. Jak skończą z jego dupą to już się sam znajdzie na emeryturze. Zemerytują go te skurwiele. Oni by tego bardzo chcieli. To żaden jebany boks, żaden z tych kutasów się go nie boi. Ja bym z każdym z tych skurwysynów mógł zawalczyć jeśli chcieliby podnieść ręce. Jestem stary a obiłbym im pysk, ale jak zaczyna się kurwa gadka o zejściu na glebę, łokciach i kolanach i całym tym cyrku, człowieku, jebać to gówno. W życiu bym się na to nie zgodził. To niebezpieczne skurwysyny. I jeszcze jedno, te chłopaki potrafią przyjąć kurwa bombę. Zedrą z niego łacha ze śmiechu jak ich trafi.
Nie tylko moim zdaniem: Tata roku
Napisano Ponad rok temu
.... Nie pokonasz ich na ich podwórku.
... Człowieku, te skurwysyny złapią jego łapę i wycisną z niego jaja. Jestem po prostu realistą stary.
- Jak ma ochotę na jebaną porażkę, to może się z którymś z tych skurwysynów ustawić od razu. Koleś go złapie i jebnie ze dwa razy o glebę i po problemie, koniec.
-...
Tatuś wie co mówi
Napisano Ponad rok temu
8O 8O dobry ziomek
Wczoraj ogladałem jego walkę ze złotym chłopcem.
I tak się właśnie zastanawiałem jak by się sprawdził w starciu w UFC.
Oczywiście po wczesniejszym przygotowaniu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dziwne, nie? bo przeciez kazdy bokser to intelektualista... :roll:je.. prostak
dobry tata, martwi sie o syna. nie czytalem tego w oryginale, ale i tak przed oczami mam Quintona
pzdr
Napisano Ponad rok temu
W formie może i tak...je.. prostak
Ale w treści widać głęboki humanitaryzm i troskę :wink:
Napisano Ponad rok temu
to nie MMA, nie spodziewaj sie zbyt wieleje.. prostak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...noga złamana, ręką czy co tam. Nie ma co z tym zaczynać… oni tak walczą...
...mówię Ci, połamią go kurwa od razu...
...Koleś go złapie i jebnie ze dwa razy o glebę...
...On sam siebie odklepie o ile będzie jeszcze kurwa przytomny...
...Połamią go jak szmatę człowieku...
a na koniec go zjedzą na oczach widowni...jak czytam taki syf to mi sie niedobrze robi...senior mógłby pracować dla super expresu...albo pisać scenariusze...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Semmy Schilt w mma ... w następny weekend !!!
- Ponad rok temu
-
BodogFight Russia vs the World - Michał Materla
- Ponad rok temu
-
Popek: W miesiącu przed grudniem
- Ponad rok temu
-
Koniec HEROS, początek czegoś większego?
- Ponad rok temu
-
Nastula w Team Quest
- Ponad rok temu
-
UFC 81 rozpiska (z Drwalem i Dużym Nogiem)
- Ponad rok temu
-
Paweł Nastula w Tańcu z gwiazdami
- Ponad rok temu
-
IV Puchar Berserkerów - Premiera na PERFEKT-TV po 10.01.2007
- Ponad rok temu
-
'inni' fajterzy roku wg. Sherdog'a
- Ponad rok temu
-
pomysly na koszulke