Koniec HEROS, początek czegoś większego?
Napisano Ponad rok temu
Wszystko wskazuje na to, że FEG zamierza przejąć wszystko to co zostało pominięte przez UFC przy przejęciu Pride. Co to oznacza dla fana mma? A no to, że jeśli Sadaharu Tanikawa i reszta jego ekipy naprawdę poważnie myśli o mieszanych sztukach walki (a chcę i wierzę, że tak się stanie) to być może dostaniemy w końcu godnego następcę Pride. Dodatkowo na czele całego przedsięwzięcia ma stanąć Kazuyoshi Ishii, mistrz karate Seidokaikan oraz założyciel największej na świecie organizacji kickboxingu, mianowicie K-1. Człowiek, który dysponuje pieniędzmi i kontaktami na wystartowanie czegoś wielkiego, czegoś na co czekamy z utęsknieniem już dosyć długo. Będzie naprawdę ostro
Autor: Rictor
Napisano Ponad rok temu
KID w końcu dostanie kogoś z wysokiej pułki(nie umniejszając Bibiano Fernandezowi)
Shaolin vs Aoki? 8)
Napisano Ponad rok temu
Ale czemu głównie do 85 kg Ja osobiście i myślę, że większość osób wolałaby wagę ciężkąmyślimy nad galą, która skupi się głównie na kategorii wagowej do 85kg.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie? ja bym wolal zeby sie skupili na LW np...Ale czemu głównie do 85 kg Ja osobiście i myślę, że większość osób wolałaby wagę ciężką
a swoja droga dobre wiesci. oby cos pozytywnego im z tego wyszlo.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
B.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
… DREAMS? To jeszcze tylko plotki i spekulacje, ale na swoim blogu Gryphon podał, że znany japoński dziennikarz pro-wrestlingu i mma napisał:
“K-1 oraz dawna ekipa Pride połączyła się. Nowa gala będzie nosić nazwę DREAMS. FEG ma mieć prawo do zysków z transmisji telewizyjnych, nowa spółka DSE natomiast prawo do zysków ze sprzedaży biletów. Akira Maeda ma opuścić HERO’s (HERO’s przestaje istnieć i zostaje zastąpione przez DREAMS).”
Zapały studzi trochę artykuł z Nikkan Sports, który stwierdza, że ekipa DSE tworzy nową organizację, ale nie podaje przy tym żadnych związków z FEG.
W każdym bądź razie w Japonii naprawdę w ostatnich dniach się dzieje i z niecierpliwością czekam aż będzie w końcu wiadomo coś konkretnego.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nastula w Team Quest
- Ponad rok temu
-
UFC 81 rozpiska (z Drwalem i Dużym Nogiem)
- Ponad rok temu
-
Paweł Nastula w Tańcu z gwiazdami
- Ponad rok temu
-
IV Puchar Berserkerów - Premiera na PERFEKT-TV po 10.01.2007
- Ponad rok temu
-
'inni' fajterzy roku wg. Sherdog'a
- Ponad rok temu
-
pomysly na koszulke