Witam. Ostatnio zacząłem się zastanawiać nad treningiem zapaśniczym. Niestety w moim mieście jest to pewien kłopot, ponieważ możliwość znalezienia jakichkolwiek informacji o zapasach w Białymstoku graniczy z cudem, zero stron internetowych, zero maili kontaktowych itp...
W związku z tym chciałem się zapytać osób, które być może są zorientowane w temacie o podstawowe informacje, takie jak adresy i godziny treningów, czy ich ewentualna cena. Mam 18 lat i obchodzi mnie zarówno styl wolny jak i klasyczny. Zamierzam traktować zapasy jako uzupełnienie.
Podsumowując, czy moglibyście podać mi informacje na temat:
1. Nazwy klubu, jego adresu i stylu, w jakim uczy.
2. Cen treningów.
3. Kiedy odbywają się treningi.
4. Może jakieś wasze spostrzeżenia na temat trenerów lub komentarz odnośnie informacji, które podałem. :wink:
Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi.
PS: przepraszam jeśli był już taki temat, ale znalezienie jakiegoś tematu przez forumową wyszukiwarkę nie przyniosło efektów.
Zapasy Białystok
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: Zapasy Białystok
Podlasie Białystok jest nie najgorszym klubem. Z informacji zamieszczonych na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] wynika, iż trenują tam styl klasyczny, siedziba jest przy ul. Fabrycznej 1 a tel do klubu (lub do trenera?) to (85) 653-79-68.
Powodzenia, pozdrawiam.
Powodzenia, pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zapasy na olimpiadzie do 2016 jako pewnik!
- Ponad rok temu
-
Zapasy Kraków -informacje, aktualności.
- Ponad rok temu
-
Zapaśniczy weekend
- Ponad rok temu
-
klub WAWa
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Krakowie można ćwiczyć zapasy?