K-1 WPG Final SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Fajnie się to oglądało
Napisano Ponad rok temu
"It's like hitting a buffalo with a baseball bat"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przynajmniej Sawayashiki dowiedział się że finały to nie to samo co piaskownica.
Hari wg. mnie oszukany. Powinni dac 4 runde...
Niech K1 wprowadzi kategorie wzrostowe.. +200 cm i -200 cm.. Wkońcu japońce uwielbiają jak się giganty biją to będzie dla nich cud, miód i orzeszki xD A i w zwykłym K-1 będzie jakieś wyrównanie poziomu.
Aerts pewnie już wszedł z kontuzją na ring. Nie mógł machnąć ręką i dać Słowińskiego do finału?
Tak wogule to było chyba najbardziej przewidywalne World Grand Prix ze wszystkich...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wbrew temu co sie generalnie mówi, nie uważam by Hari został oszukany. Bonjasky był lepszy. Moze jedynie w paru elementach walka była remisowa. Nawet podczas ogłaszania werdyktu Hari nie wyglądał na zaskoczonego.My jako Polacy powinnismy sie cieszyc.Dwoch naszych zawodnikow wygralo Swoje walki.Pawel Slowinski oraz Remigiusz Bonjanski zaprezentowali sie bardzo ladnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hari - jak dla mnie to werdykt niesprawiedliwy, niesamowita dynamika, kombinacje i tak jak kolega zaznaczyl ciagle obijanie - walka Hari Bonjasky niewatpliwie najprzyjemniej sie ogladalo
Napisano Ponad rok temu
Feitosa vs Schilt - brazilian kick 8) Kiedy Schilt się zachwiał już miałem nadzieje, że skończyła się jego era. Niestety... :?
Sawayashiki vs Aerts - egzekucja
Szkoda Le Bannera, bo miałem cichą nadzieję, że wygra turniej 8)
Napisano Ponad rok temu
Godddamnit Takie piękne kopnięcie poszło, tak ładnie się nogi ugięły, no cóż... następnym razem 8)
Choi vs Żeronimo
W końcu klocek dostał konkretny wpierdziel, aż miło było oglądać :twisted:
Strasznie szkoda, że Le Bannerowi coś się stało bo pierwszą rundę ze Schiltem imo zdominował.
Sawayashiki vs Aerts
W ogóle to co taki chudzielec w ciężkim k-1 szuka? Chyba, że to tylko moje błędne spojrzenie.
W walce Harri vs Bonjaski większość ciosów Harriergo lądowała na garde więc nie brali pod uwagę pewnie, ogólnie to ostra tłuczka była.
Napisano Ponad rok temu
Aerts i Jerome pokazali ładne walki. Szkoda, że brzydki Schilt znowu wygrał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mo vs Slowinski - tez sie dziwiłem dlaczego walka została przerwana (słowinski w narozniku, Mo regulaminowo naciera, sedzia go odciąga nagle)
Schilt miał rzeczywiście szczescie w tym roku... a moim zdaniem najlepszym kandydatem na zwycięstwo z nim - Jerome LeBanner. Dominował całą runde i tylko na koniec dostal kolano... Dziwiłem sie ze nie padł nieprzytomny a potem to wiadomo - kazdemu by odeszła ochota na walki K1 po takim kolanku... przynajmniej na tyle by tego dnia już nie mieć motywacji walczyć w nastepnej rundzie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K-1 WGP Final Video(bez spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
Nastek w UFC?
- Ponad rok temu
-
UFC w Newcastle
- Ponad rok temu