Nastek w UFC?
Napisano Ponad rok temu
sambady nołs samfink?
Napisano Ponad rok temu
Jeśli już to moim zdaniem prędzej zobaczymy go w M1 niż w UFChttp://www.thefightnetwork.com/news_detail.php?nid=5583
sambady nołs samfink?
Napisano Ponad rok temu
i dobrzeJeśli już to moim zdaniem prędzej zobaczymy go w M1 niż w UFC
Napisano Ponad rok temu
Aż tak nie lubisz Nastuli?Nastula vs Fedor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Nastula vs Yoshida 8)
Dobra walka by byla. Tylko w Gi czy bez ? Ja bym wolał bez
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czekam z niecierpliwością
Napisano Ponad rok temu
wiem, że by przegrał, ale przynajmniej realizowałby to po co przyszedł do mma - walkę z najlepszymi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nastula vs nastula!!!
OK ale kto wygra
a powazniej to rzeczywiście fajnuie byłoby zobaczyć Nastulę z Joshidą
w gi.... wtedy myslę, że Paweł odklepałby Hidehiko.. byłby ciekawy wynik na zakończenie kariery bo powątpiewam by zawarł kolejny kontrakt na kilka walk z kimkolwiek ...sorry ale jest za stary i zbyt zielony w mma.. chociaż właśnie dlatego zasługuje na duzy szacunek, że spróbował swoich sił w tym sporcie..
Napisano Ponad rok temu
OK ale kto wygra
a powazniej to rzeczywiście fajnuie byłoby zobaczyć Nastulę z Joshidą
w gi.... wtedy myslę, że Paweł odklepałby Hidehiko.. byłby ciekawy wynik na zakończenie kariery bo powątpiewam by zawarł kolejny kontrakt na kilka walk z kimkolwiek ...sorry ale jest za stary i zbyt zielony w mma.. chociaż właśnie dlatego zasługuje na duzy szacunek, że spróbował swoich sił w tym sporcie..
Imho zobaczymy go w jeszcze kilku walkach. Zielony to on na pewno nie jest, powiedział bym że ma większe doświadczenie niż większość polskich zawodników mma (zobacz z kim przegrał i jak się zaprezentował ostatnio Drwal, a z kim walczył i jak się prezentował nastula) ...
Ma kasę, doświadczenie, kontakty, warunki fizyczne, trenerów i efekty widać było z walki na walkę ...
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Z tym Drwalem trochę pojechałeś bo prezentował się dobrze. Stres i dziwne sytuacje dookoła jego pierwszej walki w UFC zjadły mu kondycje. Thiago jest świetnym zawodnikiem. Myślę że już jest czołówką 205lbs. Wychowanek Chute boxu. Czarny pas Bjj. Rekord MMA 12-0 w tym 10 KO i 1 sub. Wiem że to nie jest Nogueira czy Josh Barnett ale Nastula to 37 letni genialny judoka walczący w japońskiej organizacji. A Drwal i Thiago są to "chłopaki" po 24,25lat z toną doświadczenia i umiejętności których jednak nie możesz im odmówić.
- Pozdrawiam J.
Napisano Ponad rok temu
Gubrin co do Nastuli to się całkowicie zgadzam.
Z tym Drwalem trochę pojechałeś bo prezentował się dobrze. Stres i dziwne sytuacje dookoła jego pierwszej walki w UFC zjadły mu kondycje. Thiago jest świetnym zawodnikiem. Myślę że już jest czołówką 205lbs. Wychowanek Chute boxu. Czarny pas Bjj. Rekord MMA 12-0 w tym 10 KO i 1 sub. Wiem że to nie jest Nogueira czy Josh Barnett ale Nastula to 37 letni genialny judoka walczący w japońskiej organizacji. A Drwal i Thiago są to "chłopaki" po 24,25lat z toną doświadczenia i umiejętności których jednak nie możesz im odmówić.
- Pozdrawiam J.
Chodziło mi o porównanie walki "najlepszego" polskiego zawodnika mma z "zielonym" Nastulą. Mimo różnicy poziomu przeciwników oboje zaprezentowali się bardzo dobrze, powiedział bym że Nastula nawet ciut lepiej. Nie chciałem by brzmiało to jako krytyka Drwala.
Gubrin
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC w Newcastle
- Ponad rok temu
-
UFC 80 - Znany nowy przeciwnik Drwala.
- Ponad rok temu
-
Nowa gra K-1 !