Riddick Bowe w mma
Napisano Ponad rok temu
Do Bowe'a należały wszystkie cztery prestiżowe pasy w boksie. W 1996 roku uchodził za najlepszego pięściarza świata. To wtedy stoczył dwa pojedynki z Andrzejem Gołotą. W obu Polak obijał go jak worek treningowy, ale został zdyskwalifikowany za ciosy poniżej pasa. Od tamtego czasu stoczył tylko dwie mało znaczące walki.
- Wszyscy gadali, że jestem chory. To nieprawda. Nadal mam szybkie ręce. Jak komuś przywalę to straci przytomność - mówi Bowe.
Napisano Ponad rok temu
skonczy sie jak z Mercerem. lepiej oszczedzic tego i zawodnikowi i publicznosci.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Riddick Bowe vs POPEK
popek by WYJEBANE PLECY!!!
Hehe no interesujący by to było a właśnie, Popek gadał coś, że w listopadzie zawalczy, słyszał ktoś coś konkretnie ??
Napisano Ponad rok temu
swoją drogą to przykre ale w boksie coraz częściej dawni mistrzowie rozmieniają się na dobre...nie bardzo to rozumiem- zarabiaja w miarę nieźle a i tak na starość maja kłopoty z kasą i w zasadzie zrobią najwieksze głupoty (ku uciesze części widzow) aby chapnąć trochę kasy. przykre to
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pewnie plecy sie jeszcze nie zrobiły
a co do bokserów to czesto sa to proste chłopaki ktorzy nie nadają sie do biznesu zle inwesuja albo po prostu przepuszczaja kasę i nieraz mają na dodatek fatalnie podpisane kontraty z promotorami...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
może lamerskie pytanie ale kto to jest ten Popek? widziałem jakieś filmiki w necie o nim ale kto to jest?
rotfl !!
...zartujesz prawda?
Napisano Ponad rok temu
A tak na serio to jakiś tam raper.
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie może znalazłby się ktoś kto jak Popek juz wejdzie do klatki "rozjebać komuś łep" to by tą klatke zamknął, ewentualnie wmowił głupiemu Popkowi że klatka jest zamknieta i nie da się z niej wyjść
Napisano Ponad rok temu
a co do salety to kończy karoere bo oddaje nerke córce moge już oficjalnie pisac bo SE o tym napisał
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie może znalazłby się ktoś kto jak Popek juz wejdzie do klatki "rozjebać komuś łep" to by tą klatke zamknął, ewentualnie wmowił głupiemu Popkowi że klatka jest zamknieta i nie da się z niej wyjść [/quote]
Uwazasz ze Popek jest glupi? a co ty znasz go ze tak twierdzisz?...
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie może znalazłby się ktoś kto jak Popek juz wejdzie do klatki "rozjebać komuś łep" to by tą klatke zamknął, ewentualnie wmowił głupiemu Popkowi że klatka jest zamknieta i nie da się z niej wyjść [/quote]
Uwazasz ze Popek jest glupi? a co ty znasz go ze tak twierdzisz?...[/quote]
wystarczy mi fragment jego wypowiedzi aby to stwierdzić... ale ok jeśli to polepszy Twoje morale to zmieniam zdanie: Popek to jeden z bardziej kulturalnych i elokwentnych młodzieńców jakich miałem okazje widziec w necie
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Professional Fighters 2 25.11.2007 r.
- Ponad rok temu
-
IFL legalnie na youtube :]
- Ponad rok temu
-
MISTRZOSTWA POLSKI FULL CONTACT JU JITSU