Zawodnik kyokushin o yiquan
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Zawodnik kyokushin o yiquan
Zawodnik karate kyokushin, który od roku ćwiczy także yiquan napisał:
W ośrodku medycyny sportu wykonywałem szereg badań uprawniających do startu w zawodach. Podczas badania cech psycho-motorycznych ( szybkość reakcji prostej i złożonej ) postanowiłem wykorzystać "liumianli tongshi mo jin". Może nie będę skromny - ale okazało się że osiągnąłem najszybszą reakcje spośród wszystkich badanych z różnych dyscyplin sportowych, a w porównaniu z wynikiem z ubiegłego roku okazało się, że jest ponad dwukrotnie lepszy od ubiegłego. Śle pokłony w stronę YIQUAN
P.S : Dzięki Andrzeju .
P.S: Lekarz zainteresował się Yiquan'em
W ośrodku medycyny sportu wykonywałem szereg badań uprawniających do startu w zawodach. Podczas badania cech psycho-motorycznych ( szybkość reakcji prostej i złożonej ) postanowiłem wykorzystać "liumianli tongshi mo jin". Może nie będę skromny - ale okazało się że osiągnąłem najszybszą reakcje spośród wszystkich badanych z różnych dyscyplin sportowych, a w porównaniu z wynikiem z ubiegłego roku okazało się, że jest ponad dwukrotnie lepszy od ubiegłego. Śle pokłony w stronę YIQUAN
P.S : Dzięki Andrzeju .
P.S: Lekarz zainteresował się Yiquan'em
Napisano Ponad rok temu
Re: Zawodnik kyokushin o yiquan
Tłumacząc dosłownie: "macanie siły w stosunku do sześciu płaszczyzn równocześnie". Jest to piąty etap treningu zhan zhuang w yiquan.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Teoria sztuki walki
- Ponad rok temu
-
Tai Chi Yin a Yang - różnica
- Ponad rok temu
-
Shuang Long Ji
- Ponad rok temu