Jaja ?
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: Jaja ?
Tak samo jakiś czas temu Suzuki i Kosei zostali zrobieni w trąbe choć w przypadku z linka nie wiadomo jak w ogóle ta akcja wyglądała bo jak zwykle lepiej pokrzyczeć niż podać konkrety ehhh prasa...
Napisano Ponad rok temu
Re: Jaja ?
mam swoje zdanie na ten temat nie zawsze pokrywające się z "ogółem".
znam lepsze pomyłki i niejednoznaczności (ładnie mi się to udało nazwać) w sędziowaniu i preferowaniu "swojego" zwycięzcy - mam nawet kilka nagrań wideo - ale cóż ... w judo nie ma wielkiej kasy to i nie ma co się wysilać.
taka ciekawostka: podczas ostatniego OTK Juniorów w Warszawie (20.10.2007) jeden z bocznych sędziów w czasie sędziowania (walki) spokojnie odebrał telefo komórkowy - pogadał i ... wszystko było w porządku !!! widocznie miał ważną sprawę, regulamin też nic nie mówi o tel. komórkowych.
znam lepsze pomyłki i niejednoznaczności (ładnie mi się to udało nazwać) w sędziowaniu i preferowaniu "swojego" zwycięzcy - mam nawet kilka nagrań wideo - ale cóż ... w judo nie ma wielkiej kasy to i nie ma co się wysilać.
taka ciekawostka: podczas ostatniego OTK Juniorów w Warszawie (20.10.2007) jeden z bocznych sędziów w czasie sędziowania (walki) spokojnie odebrał telefo komórkowy - pogadał i ... wszystko było w porządku !!! widocznie miał ważną sprawę, regulamin też nic nie mówi o tel. komórkowych.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mistrzostwa Europy Weteranów
- Ponad rok temu
-
Licencja zawodnicza
- Ponad rok temu
-
Nie dajmy umrzeć Walterowi
- Ponad rok temu