SPOILER - Mirosław w Kongo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Ja osobiście nie rozumiem Mirka. Ma przeciwnika dość długiego i wyższego. Zasięg gra ogromniastą rolę tym bardziej, że to stójkowicz. Trenował z Dean'em Listerem, światowej klasy grapplerem więc czemu kurde nie obalał? Jak był w dominującej pozycji pod koniec 1 rundy to z większą ilością czasu by mógł doprowadzić do TKO.
Tak dla ścisłości to te obalenie było przypadkowe bo obaj kopali a Kongo nie ustał jak jego noge Mirek podłapał. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Do tego dochodzi pęknięte żebro w 1 rundzie, które miało efekt na dalszą walkę, czyli zapewne z tego powodu się cofał.
Pomijając w takim razie 2 i 3 runde to Mirek na tym rynku pójdzie w odstawke, bo:
- nie uzupełnia braków jakim są próby obalenia czy to z klinczu czy to w czasie akcji
- w tej walce było absolutne zero kombinacji jakby chciał "one shot one kill"
- parter wciąż ten sam, ale może to być przez zasady dlatego, że walcząc w Pride bronił się dobrze bo tam można up kicki stosować kiedy sie chce a w UFC tylko jak przeciwnik jest w stójce. Wtedy Fedor miał ciężko z GnP
Tak po za tym to jakiś mocno chudszy się wydawał
Napisano Ponad rok temu
Mirko odstawił koks i takie są efekty.
A Kongo to na kotletach niby
Napisano Ponad rok temu
Uważam za kompletny idiotyzm fakt, że jak ktoś ewidentnie łapie się siatki to odejmują punkt a jak dostaje ewidentnie 2 razy po jajach centralnie to kurwa ostrzeżenie:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pride(ring) = nie ucieknieszTo moja teoria... Macie sensowniejsze wytłumaczenie?
UFC(oktagon) = wilk i zajec
Napisano Ponad rok temu
Chyba na odwrót...Pride(ring) = nie ucieknieszTo moja teoria... Macie sensowniejsze wytłumaczenie?
UFC(oktagon) = wilk i zajec
Ale nie wydaje mi się aby pole walki miało az tak duże znaczenie. Fakt, że zasady są nieco inne, ale chyba nie do tego stopnia, aby Mirek się zesrał w majtki...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W drugiej presja przegranej i ciagle braki pod oktagon.
Ja jestem zdania ze Mirek jest na dobrej drodze do powrotu do formy.
Powinien sobie zrobic pol roku przerwy. Podczas walki Jo Rogan mowil ze rozmawial
z Deanem Listerem, ktory wypowiadal sie jak najbardziej pozytywnie o parterze
Mirka. Jezeli sie nie zniecheci zla passa to moim zdaniem w nastepnej walce obejrzymy juz
Dawnego Nowego Mirka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gosc po prostu czekal na egzekucje
w walce z Gonzaga Mirko nie zrobil kompletnie nic
walczac z Kongo w pierwszej rundzie prawie nie uzywal rak ( 2 razy lewy prosty i to wszystko )
a Kongo od pierwszych sekund punktowal kopniakami
o 2 pozostalych rundach lepiej nie wspominac
juz nawet nie chodzi o to ze Mirko przegral 2 walki, ale on po prostu jest cieniem dawnego Cro Cop'a ;/
Napisano Ponad rok temu
Sadze ze to dla niego ciezki okres, i od niego zalezy jak sobie z nim poradzi.
Moze jestem optymista, ale sadze ze w pierwszej piatce jeszcze Mirka zobaczymy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozostaje skomentować w stylu furum onetowego: Mirek skończył się na Steryd All, ale i tak jest moim wielkim fanem.
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Hejo!
Pozostaje skomentować w stylu furum onetowego: Mirek skończył się na Steryd All, ale i tak jest moim wielkim fanem.
Pozdrowionka
Mirek jest twoim wielkim fanem kurde jak to zrobiles
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozostaje skomentować w stylu forum onetowego: Mirek skończył się na Steryd All, ale i tak jest moim wielkim fanem.
---
Mirek jest twoim wielkim fanem kurde jak to zrobiles
Tomasz poczytaj trochę onetowe forum - tam wszystko kończy się na Kill 'Em All itp (:
Pozdrowionka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ultimate Glory 5
- Ponad rok temu
-
SPOILER!!!! Drwal Thiago
- Ponad rok temu
-
UFC 75 - Video (bez spojlerów)
- Ponad rok temu
-
MMA OPOLE
- Ponad rok temu
-
Jest kasa do wziecia !!
- Ponad rok temu
-
MMA w Łodzi
- Ponad rok temu
-
MMA w UK ma problemy
- Ponad rok temu
-
COPACABANA WWA - treningi MMA z Jurasem (od 19 września)
- Ponad rok temu
-
UFC 1-4
- Ponad rok temu
-
HL z Pucharu Polski AL MMA 3 w Sochaczewie
- Ponad rok temu