III MISTRZOSTWA POLSKI w BJJ Łódź 25.11.2007
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
może w którymś z tych się uda.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a my niestety nie mamy na to wpływu :?
a jak nadal nic to pozostaje google.pl
ja swojej strony zorientuje sie o akademiki, w ktorych byly kiedys pokoje w weekendy do wynajęcia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dołączam do prośby poprzedników do organizatorów udostępnienie maty do spania. Będziemy grzeczni
Napisano Ponad rok temu
Z tego co słyszałem to jest festiwal filmowy i stąd te nagłe zaludnienie
Napisano Ponad rok temu
Życzę powodzenia panowie!
Napisano Ponad rok temu
Miałeś pewnie przyjemność bycia skierowanym do Działu Spraw (Od)Bytowych Studentów.. Tam jak zawsze panuje bałagan i chaos. Żartuje. Nie jest tak źle.dzwoniłem do akademików uniwerku, miła pani skierowała mnie do centrali akademików (wydział czegoś tam), a tam kolejna miła pani powiedziała mi, że wszystkie miejsca w akademikach niwerku są zajęte. więc ta opcja też odpada
Chyba istnieje też opcja noclegu w akademikach Politechniki Łódzkiej na Alei Politechniki. Ale nie jestem pewien. Trzeba próbować.
Napisano Ponad rok temu
Od której godziny zaczną się walki? W sensie "wcześniej raczej i tak sie nie uda niż..."
Napisano Ponad rok temu
Jutro bylo wczoraj :wink:Liczba zawodników zostanie podana jutro, póki co wiemy że jest rekordowa.
Czy w rozpisce, ktora zostanie w piatek podana, mozna prosic tez o wpisanie liczby zawodnikow w poszczegolnych kategoriach, a nie tylko godzin startu?
Napisano Ponad rok temu
Wojtek
Napisano Ponad rok temu
liczba zawodników z pamieci bo nie mam przed soba dokładnej liczby - okolo 400. byloby wiecej gdyby wszyscy na czas wyslali zgloszenia i nie musielibysmy odmawiac...
niestety nie wszyscy jeszcze wplacili pieniażki wiec prosimy o uregulowanie wplat - co znow zaoszczedzi wszystkim czasu i nerwow w niedziele
walki planujemy rozpoczac o 9:30. byc moze ze zaczna sie 15 min wczesniej ze wzgledu na to iz niektore kategorie sa niezle obsadzone (max 44 zawodnikow - nie zdradze w ktorej :wink: ) ale to damy znac o tym fakcie jeszcze.
cierpliwosci.
w kazdym badz razie bedzie sie z kim bic - wiec polecam juz odpoczywac przed niedzielą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Lutadores Opole- wrześniowy nabór!
- Ponad rok temu
-
E-strona KS Pretorian