2 dokumentazy o aryan brotherhood i amerykanskich wienzienia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzeba złożyć ofiarę z dziewicy.
no to przepadliśmy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehe możliwe
Ale człowiek jest naprawdę dziwny :roll: Ma 23 lata i chce iść do pierdla bo myśli ,że tam będzie miał ziomków i będą razem bujać się po spacerniaku z tatuażami na całym body a wszyscy będą się ich bać. Naoglądał się jakiś filmików w necie i myśli ,że będzie z niego gangster w przyszłości a jak wyjdzie to wszyscy będą go szanować bo w pierdlu siedział.
Stawiam flaszkę ,że pierwszego dnia w takim pudle poryczał by się gdzieś w jakimś koncie bez gaci z czerwoną dupą, a jak wyjdzie to nikt nie będzie chciał z tobą gadać!!!!
Wystarczy tylko ,że im się nie spodobasz albo dosłownie spodobasz i będziesz miał przejebany cały wyrok.
Starngler nosz kurwa ile ty masz lat!!!
Poza tym czy ty myślisz ,że ci kolesie chcieli iść do paki!!!!???
ja wiem ze napszyklad w polsce ci kolese co siedzeli sa abrdzo szanowani okolo mlodych facetow w moim wieku czy mlodszych, jaks eidza pszy blokach tez wszyscy inni sie ich boja jak widza tatuaze.
Napisano Ponad rok temu
A jak Harry Potter machnie różdżką to nie ma chuja we wsi!ja wiem ze napszyklad w polsce ci kolese co siedzeli sa abrdzo szanowani okolo mlodych facetow w moim wieku czy mlodszych, jaks eidza pszy blokach tez wszyscy inni sie ich boja jak widza tatuaze.
To dużo wyjaśnia. A wiesz, że w więzieniu też żadnej nie będzie?itak kobiety mnie nei chca i nie mialem nigdy dziewczyny
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Patton (1970)
- Ponad rok temu
-
Prezentacja 25 BKPow. by Skylark1987
- Ponad rok temu
-
Playlista Yiquan na YouTube
- Ponad rok temu
-
interesujące PDF'y - sztuki walki, siłka itp..
- Ponad rok temu
-
Magazyn "SZTUKI WALKI"
- Ponad rok temu
-
Programy o sztukach Walki
- Ponad rok temu
-
Nowe pismo o sportach walki - RingSport
- Ponad rok temu
-
styl malpy w akcji