Angels of Fire II
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Po wygranej walce Greg w drodze do szatni, zatrzymał się przy chłopcu na wózku inwalidzkim. Chwilę z nim porozmawiał i dał mu swój puchar, który otrzymał chwilę wcześniej za pokonanie Marcina. Nigdy nie zapomnę wyrazu szczęścia na twarzy tego dzieciaczka.
Rozmawiałem dziś z Gregiem i podziękowałem mu za to. Grag natomiast prosił, żeby podziękować wszystkim kibicom. Powiedział, że żadko zdarza się tak żywiołowo reagująca publiczność i tak gorący doping. Nawet kiedy Marcin i Piotrek przegrali swoje walki, nie było gwizdów i wyzwisk, tylko gromkie "dziękujemy".
My jako organizatorzy również się przyłączamy do tych podziękowań. Dzięki takiemu zachowaniu z miłą chęcią przystępujemy do organizacji AoF III, które już w marcu.
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie, czy wiadomo kiedy i gdzie będzie można obejrzeć galę? Chodzi mi o transmisję TV. Ewentualnie czy jest możliwość udostępnienia walk na youtube?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam!
Siegfried
Napisano Ponad rok temu
Za jakieś 10 dni postaramy się również umieścić całą galę na naszej TV internetowej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiem, wiem pytanie niewiele mające wspólnego ze sportem ale kazali pytać nie zawężając tematu 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
muay thai + judo
- Ponad rok temu
-
Sprzęt problem
- Ponad rok temu
-
plan treningow
- Ponad rok temu