Akiyama podejrzewany o posiadanie ...kastetu ?!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem to normalka, leją bohatera japonii to zaraz wymyślają teorie spiskowe. Do kremu się przyznał i ok, nie on pierwszy takie coś robi. Jednak kastet pod rękawicą?
Jeszcze udowadniają jak w szmatławcach o tym, że potwór z loch ness istnieje albo, że człowiek nie wylądował na księżycu :roll:
Z drugiej strony jednak japońce i koreańce wcale nie muszą się lubić. Weźmy za przykład judo. Jest taki mini stereotyp, że koreańce nie szanują zasad i troche czasu temu widziałem walkę na youtubie jak połamał łapsko dla przeciwnika czymś w stylu wakigatame ze stójki do parteru i później udawał niewiniątko jak największa p....
No ale nie ma to jak stary dobry szum medialny rodem z polski
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem jak ty ale ja nie kupuję tanich trików z zamazanymi zdjęciami to jest raz.
dwa: nie bronie Akiyamy bo czitował i sam się przyznał ale:
trzy: gdzie u diabła sędzia sprawdzający te wszystkie pierdółki przed wejściem na ring?(szczęka, ochraniacz na jajka, sprawdzanie rękawic oraz nawilżenia). W Pride, UFC, CR itd. widać to cały czas i jak ktoś jest zbyt wilgotny to sędzia bierze ręcznik i go wyciera i nie ma takiego wielkiego halo. No chyba, że poza ringiem, w szatni :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trzeba dla crocopa rentgen zrobić, może wszczepił sobie tytanowe nakładki na piszczele, bo te jego middle kicki jakiś taki nienaturalny odgłos dają hehhe
jakby miał ten kastet to raczej Sakuraba nie byłby w stanie narzekać w czasie walki, w końcu Akiyama trafił sporo ciosów i jakby miał tak kastetem trzasnąć.... no nie wiem.
ps.
cholera może i te pismaki miały rację spekulując, że następnym krokiem w mma jest broń w ringu/klatce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja nie wierze aby ktoś dostawał "żelazną pięścią" i jeszcze rozmawiał z sędzią w między czasie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tomasz "Travolta" Drwal
- Ponad rok temu
-
Popek w MMA
- Ponad rok temu
-
roznica w przepisach shooto i pancrase?