roznica w przepisach shooto i pancrase?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- nie ma rękawic, bo uderzenia na głowe tylko otwartą dłonią
W Shooto:
- są rękawice więc i uderzenia na głowe, z tym, że uderzenia w tył głowy są dozwolone
W obu organizacjach brak łokci na głowe.
Nie wiem jak w pankrace jest ze stompami i i kopaniem w głowe leżącego ale w Shooto "mam i ja" czyli dozwolone.
Ode mnie tyle bo więcej nie wiem, zapewne może być różnica w czasach rund i ich ilościach.
Napisano Ponad rok temu
W pankrejs:
W Shooto:
- są rękawice więc i uderzenia na głowe, z tym, że uderzenia w tył głowy są dozwolone
Nie wiem jak w pankrace jest ze stompami i i kopaniem w głowe leżącego ale w Shooto "mam i ja" czyli dozwolone.
Ode mnie tyle bo więcej nie wiem, zapewne może być różnica w czasach rund i ich ilościach.
wiesz bez obrazy ale Ty chyba dawno pancrase nie ogladales....
zadalem to pytanie bo obejrzalem wlasnie walki z 30 maja i zapewniam Cie ze wzrok mnie nie myli i maja rekawice ktorymi wala sie po mordkach
Napisano Ponad rok temu
poz
Napisano Ponad rok temu
a to sorywiesz bez obrazy ale Ty chyba dawno pancrase nie ogladales....
zadalem to pytanie bo obejrzalem wlasnie walki z 30 maja i zapewniam Cie ze wzrok mnie nie myli i maja rekawice ktorymi wala sie po mordkach
Napisano Ponad rok temu
Stompy w Pancrase sa dozwolonie. Najwieksza roznica miedzu SHOOTO a Pancrase - regula 3 knockdowne. W SHOOTO to jest dozwolone, 3 knockdowny - i przegrana. W Pancrase takej bzdury nie ma.W pankrejs:
W Shooto:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
CFFC 6: Heavy Hands
- Ponad rok temu
-
"Tom Center" Piotrków Tryb.
- Ponad rok temu
-
Fedor'a potyczki z łysą p... ciąg dalszy
- Ponad rok temu