niewybielane gi?
Napisano Ponad rok temu
tzn. najtańsze jest w wersji "unbleached tan" (za białe już 20 baksów drożej)
stąd wzięła mnie ciekawość, jak w ogóle wygląda takie unbleached?? zetknął się z tym ktoś? wie?
czy nie przypomina to przypadkiem wora na ziemniaki?
dzięki za odpowiedzi
Napisano Ponad rok temu
Jest żółtawo-beżowe. Generalne wygląda jak dawno nie prane normalne gi, minus potne zacieki. U aikidoków sporo ich widać (przynajmniej w moim byłym klubie).stąd wzięła mnie ciekawość, jak w ogóle wygląda takie unbleached?? zetknął się z tym ktoś? wie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a gość ma konkretnie to HCK, czy jakieś inne niewybielane?
jeśli jest solidne, to chyba sobie kupię, bo chcę mieć kilka, a śmigać w samych atamach czy koralach ani nie muszę ani nie chcę
Napisano Ponad rok temu
Sam moze tez sobie kupie takie tanie HCK na treningi zeby Atamy nie wycierac za bardzo :wink:
Napisano Ponad rok temu
Dałoby się. Tak samo łatwo, jak by się potem darło.btw - nie dałoby się go pomoczyć w wybielaczu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No tak, ale mają na to swoje tajmne, przemysłowe sposoby (i sekretne uściski dłoni ). Domowe wybielanie to raczej kiepski pomysł.Tak tylko gdybam, w czymś w końcu je bleachują
Napisano Ponad rok temu
i nic się nie stało; w końcu trudno żeby porwała się plecionka np. na piersi
natomiast po wybieleniu całego gi (np. wypraniu go z wybielaczem), puściłyby pewnie szwy.
nie znam się na tym ale podejrzewam, że fabrycznie najpierw wybielają "surowy" materiał, dopiero później wszystko zszywają.
PS. zawsze można pomalować
* radzę dobrze wypłukać po takim wybielaniu - po treningu w bluzie kusząco pachnącej domestosem miałem wrażenie b. podobne do oparzeń słonecznych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak na chłopski rozum to nawet jak kupisz białą szmatę, to po kilkunastu treningach i tak będzie unbleached, hahah.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Treningi u radosława turka??
- Ponad rok temu
-
Wykaz pasów BJJ w Polsce
- Ponad rok temu
-
Fight Club Łódź - zaprasza na treningi BJJ !!!
- Ponad rok temu
-
Copa de Mundo!!!
- Ponad rok temu
-
Wakacyjne treningi bjj Opole
- Ponad rok temu
-
Trening na plaży
- Ponad rok temu
-
Punktacja według zasad ADCC.
- Ponad rok temu
-
Guerrilla Interview(wywiad z Davem Camarillo)
- Ponad rok temu
-
Rash poszukiwany
- Ponad rok temu
-
czym uzupelnic Muay Thai?
- Ponad rok temu