za jaką cenę?
Napisano Ponad rok temu
jest to może mało optymistyczne zagadnienie, ale sadzę, że wartoby się nad nim zastanowić
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Jak w każdym prawie sporcie.
Poprawie - w każdym wyczynowym sporcie - zwłaszcza dyscyplinie olimpijskiej znajdziesz takich zawodników. I nie tylko w sporcie. Weźmy np cały świat mody, telewizji, kina i sceny. Takie rzeczy zdarzają się także sferze biznesu - atrakcyjny wygląd to szansa na awans, lepszy kontrakt itp. O ile sportowcy nie mogą już bez naturalnych środków przekroczyć pewnych granic to pozostała część osób które wymieniłem - nie ma na to czasu. W dzisiejszym świecie liczy się wynik - czy to medal na zawodach, czy wiecej $ na koniec miesiąca na koncie w banku, czy też powierzona nowa bardziej ambitna funkcja. Komercja. Na szczęście nie wszyscy do tego tak podchodzą.
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
ale faktem jest, że to problem przekraczający środowisko sportowe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a kobiety mają przechlapane podwójnie: pamiętam wywiad z chyba A.Dadci, która mówiła, że kobiety biorą albo leki hormonalne, żeby manipulować czasem miesiączki, albo zwyczajnie biorą leki przeciwbólowe, ściągające itd
Napisano Ponad rok temu
proszę bardzo :?
Napisano Ponad rok temu
ps.w młodm wieku nie mysli sie o przyszlosci :wink:
pozdrawaiam
Napisano Ponad rok temu
Tu było coś napisane o kreatynie itp. Nie mam nic przeciwko tym środkom, co więcej sam je stosowałem. Nie są one niebezpieczne jeśli używa się ich z głową.http://wiadomosci.onet.pl/1422878,242,kioskart.html
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czym w życiu jest dla was judo
- Ponad rok temu
-
Do jakich klubow należycie?
- Ponad rok temu
-
Tapety judo
- Ponad rok temu
-
obite łokcie i kolana:-/
- Ponad rok temu
-
szkoleniówki JUDO
- Ponad rok temu
-
Pokaz
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Seniorów i Seniorek
- Ponad rok temu
-
Treningi Judo w Japonii
- Ponad rok temu
-
Czy judogi biało-niebieskie mają z obu stron plecionkę ?
- Ponad rok temu
-
Judogi - jaką i gdzie kupić?
- Ponad rok temu