Cage Fury - Kimbo vs Mercer (SPOILER)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do samej walki _ przy takiej startegii, różnicy wagi, siły i przedewszystkim braku umiejętności grapplingowych dziadka wynik był do przewidzenia. Ja jestem troche zawiedziony, że Kimbo zabrakło jaj aby pobić sie tylko na ręce, jak to do tej pory miał w zwyczaju i czego tak bardzo domagał się od tych leszczy, których tłukł za garażami. W zasasdzie ten aspekt interesował mnie najbardziej-aby ktoś wreszcie pokazał mu jakim jest "bokserem" bo tak był do tej pory lansowany w sieci. Oczywiście gdyby walka była fightem nawet nie czysto-bokserskim, ale choćby na zasadach k1, obstawiam, że nie miałby większych szans wiec musiały być zasady MMA. Ale z drugiej strony rozumiem Kimbo w 100%, walczył aby wygrać a nie żeby cokolwiek udowadniać a wynik poszedł w świat.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Co do jego występu z Boniaskim; nie zamierzam go bronić, ale przedewszytskim Pan Boniaski w sportach walki to jest KTOŚ. Kimbo jest nikim. Nie twierdze, że Ray pałał rządzą walki, bo wszyscy widzeliśmy jak było, może najzwyczajniej w świecie stchórzył czy też uznał, że nie ma sensu narażać zdrowia, a moze wcale nie musiał zostać kopnięty jak Vovchncyn przez CroCopa aby doznać urazu w tej walce. Niestety nie pamiętam jak komentował tę porażke. Jeśli sie myle, to mea culpa, ale nie wykluczone również jest to, że to kopniecie gołą stopą po którym nawet nie upadł, mogło dać mu się bardziej we znaki niż setki petard przyjmowanych przez dłoń uzbrojoną w rękawice w czasie całej kariery bokserskiej.
Napisano Ponad rok temu
. Ja jestem troche zawiedziony, że Kimbo zabrakło jaj aby pobić sie tylko na ręce, jak to do tej pory miał w zwyczaju i czego tak bardzo domagał się od tych leszczy, których tłukł za garażami. W zasasdzie ten aspekt interesował mnie najbardziej-aby ktoś wreszcie pokazał mu jakim jest "bokserem" bo tak był do tej pory lansowany w sieci.
Przeciez to MMA. Kimbo postawil na klincz i sprowadzenie do parteru. Jest przekrojowcem i dostosowal taktyke do przeciwnika. Wcale mu sie nie dziwie ze tak to rozegral poza tym nawet i przy tej taktyce boksersko przewyzszal Mercela ktory tylko stal schowany za podwojna garda podczas gdy Kimbo go okladal - fakt poszlo pare lokci i kolan ale walczyli na tych samych zasadach wiec nie ma sprawy. Zwyciestwo w pelni zasluzone, mecz do jednej bramki i ogolnie slaba walka.
Napisano Ponad rok temu
Obstawiam, że pierwszy lepszy fizol z chwytanym backgroundem, sprowadzi go na glebe, poskreca, połamie gnaty i zrobi ground£ marmoladę z gęby.
Napisano Ponad rok temu
widac ,ze cwiczyl przekrojowo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kimbo z rekordem 1:0:0 na Sherdogu
Myslicie ze beda kolejne walki?
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że spodobało mu się, potwierdza to przypuszczenie jego zaangażowanie w trening no i oczywiście wygrana, która namiesza mu w głowie
Napisano Ponad rok temu
a tak poważnie... chyba pierwszy prawdziwy zawodnik mma w jego wadze zmieli go na miazgę.
nie można się nauczyć parteru w kilka tygodni.
chyba, że następną walkę będzie miał za kilka miesięcy i bez kitu przyłoży się nygga.
ale i tak prawdziwych sukcesów nie wróżę.
Napisano Ponad rok temu
czkam na jego kolejne wystepy, tym razem z zawodnikami mma.
Napisano Ponad rok temu
Sudoku vs Kimbo i po sprawie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strike Force - SPOILER !!!!
- Ponad rok temu
-
Shogun w UFC
- Ponad rok temu
-