Gala w Nowym Targu- Jarosz vs Różal
Napisano Ponad rok temu
Moim i wielu kibiców tam zgromadzonych zdaniem Różal miał cięższa połówkę.W 1walce stoczył ciezki pojedynek który wygrał w 3r przez KO.Zawodnik z czech faulował i Marcin doznał kontuzji.Wydawało sie ze w nastepnej walce bedzie cieżko.
Łukasz w pierwszej walce wygrał przez KO w 1r również z czechem.
W pólfinale Różal spotkał sie z Sergiejem Gurem z Chinuk Gym.Po 3 rundowej ciezkiej walce sedziowie zadecydowali(nie wiedziec czemu-bo Różal był w tym pojedynku lepszy) o dogrywce.Zwycieżył Marcin i tym samym wszedł do finału do którego dostał sie również Łukasz po najkrótszej walce wieczoru,która zakończyła sie po około 10sekundach 1rundy po silnym low kicku.
Widać było że Łukasz jest dobrze przygotowany i wypoczęty,tym bardziej szacunek dla Różala,który mimo kontuzji dał z siebie wszystko
Szacunek dla obu i mam nadzieje ze dojdzie kiedyś do ich pojedynku- ale nie w turnieju
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skończyło sie godzine temu
:twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do wyników zacytuję bezstronnego dziennikarza sportowego :
Waciakowski - doktor nauk medycznych specjalizacji ortopedia. K-1 traktuje jako hobby biega raz dziennie i dwa razy w tygodniu "wali w wory". Wynik nie mógł być inny jak KO w 1 rundzie.
Kukurydzak - po niezbyt mocnym i niezbyt celnym kopnięciu padł jak kawka, chociaż w poprzedniej walce przyjmował dużo potężniejsze lowkicki.
Zresztą jak obejrzycie wszystkie walki, to sami ocenicie, bo ja nie chcę się po prostu wypowiadać...
Możecie przeczytać też konkurencyjne forum, gdzie wypowiadają się ludzie bezstronni, którzy byli na gali.
Ja tylko chciałbym pogratulować Łukaszowi wygranej i życzyć dalszych sukcesów.
Napisano Ponad rok temu
Generalne nie ma znaczenia który lepszy, obaj nie ch kopia ludzi za granicą
Napisano Ponad rok temu
Nikt tak nie powiedział
Napisano Ponad rok temu
Na razie dają mu takich przeciwników jak temu Albercikowi Sosnowskiemu - niby bokserowi zawodowemu. Chyba że o taką sławę chodzi...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Technicznie jest słabszy od Różalskiego z cała pewnością, przynajmniej w boksie. Natomiast nie można mu odmówić olbrzymiej siły.
Żaden z nich raczej nie ma szans w światowym K1, ale przecierają chłopaki szlaki i chwała im za to. Pozdrawiam obydwu !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiedz coś od siebie, ciekawi mnie to, bez żadnych przepychanek słownych między zwolennikami jednego i drugiego bo to to kretynizm. Obaj wszak to polacy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przedewszystkim dziękuję za miłe słowa dla Team`u i dla mnie, za wsparcie i za wspaniały doping.
Co do turnieju, to nie brałem udziału jeszcze w tak "wydrukowanym" turnieju jak ten tutaj. Nie będę zagłębiał się w szczegóły gdyż związane są z tym dość poważne sprawy dla mnie i dla mojego teamu. Obiecuję jednak, że jeśli w ciągu miesiąca ( tak jak pewna osoba obiecała ) sprawy się nie wyjaśnią, zdam relację minuta po minucie.
Uważam się obecnie za najlepszego zawodnika wagi ciężkiej walczącego na zasadach K-1 w Polsce. Może nie brzmi to skromnie, ale taka jest prawda.
Jeśli chodzi o Łukasza Jarosza, nie mam do niego żadnych żali, pretensji że ze mną wygrał, ale o to w jakim stylu się to stało. Jestem przekonany na 100%, że gdy dojdzie między nami do rewanżu ( nie w turnieju ) ale w superwalce to okaże się kto naprawdę jest ile wart i co sobą reprezentuje, bez żadnych "ustawianek", dobierania zawodników i podkładania się.
Co do swojego występu mam sobie dużo do zarzucenia. Nie sprawdziła się wogóle taktyka, jaką mieliśmy w 1 walce, źle oceniliśmy przeciwnika, co spowodowało wystąpienie bardzo poważnej kontuzji, z którą w końcowym efekcie przegrałem.
Przegrałem z kontuzją i z samym sobą, nie z Łukaszem Jaroszem.
Żebym nie został źle zrozumiany, cenię Łukasza jako kolegę, jako człowieka, lecz dzięki osobom będącym w jego otoczeniu stracił bardzo dużo jako zawodnik i wojownik.
Ze sportowym pozdrowieniem
Marcin Różalski
Napisano Ponad rok temu
Może tym razem nie byli z górnej półki ale dajcie mu troche czasu,już nie raz walczył z bardzo dobrymi zawodnikami i wygrywał.Widziałem wiele jego walk i są godne podziwu.Nie zawsze walka układa sie tak jak sie chce.Choć jemu sie tym razem ułożyła..
P.S Jarosz boks ma bardzo dobry,wcale nie gorszy niż Różal..
Nie każdemu musi sie podobać styl walki Różala i jego szybkość,którą krytykujecie.Walczy na swiecie i wygrywa..to jest chyba najważniejsze
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
gala perfect boxing Cezary Podraza
- Ponad rok temu
-
Tytuł piosenki ?!
- Ponad rok temu
-
Gołota w Spodku - transmisja
- Ponad rok temu