Trochę info z UFC
Napisano Ponad rok temu
Trochę niusów dla tych do dawno na Sherdogu nie buszowali. Z góry mówię że nie załączam źródeł do info bo mi się nie chce. Jak ktoś wie jak szukać to znajdzie te infa na sherdogu. Poza tym, kiedy ja dałem niesprawdzony news
Oki
Page będzie bronił tytułu mistrzowskiego w walce z Hendo (co będzie jak Hendo zdobędzie 3 pas?)
Chuck będze pod koniec roku walczył z Silvą
Mirek po wypełnieniu kontraktu z UFC kończy karierę.
Pozdro 600
Napisano Ponad rok temu
Stanie się najlepszym kandydatem do obicia przez Fedora :wink:Page będzie bronił tytułu mistrzowskiego w walce z Hendo (co będzie jak Hendo zdobędzie 3 pas?)
Co jak co ale wyobraźcie sobie jakby Dana wziął do UFC Romka Zentsov'a :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Chyba nie ta waga?Stanie się najlepszym kandydatem do obicia przez Fedora :wink:Page będzie bronił tytułu mistrzowskiego w walce z Hendo (co będzie jak Hendo zdobędzie 3 pas?)
Napisano Ponad rok temu
Sila jest zdecydowanie po stronie quintona, ani w uderzeniach, ani w zapasach nie ustepuje, a powiedziec mozna ze bedzie gorowal nawet nad hendo w tej kwestii, tylko w szybkosci moze byc przewaga dla dana, ale mimo calego szacunku i sympatii dla tego zawodnika nie wierze zeby byl w stanie zagrozic rampegowi.
B.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeden zbije wagę, drugi nabierze trochę masy albo jedno i drugie równocześnie. Mają trochę czasu. :roll:Między Rampage a Hendersonem jest 10 kg różnicy wagi? Na jakiej zasadzie ta walka się w ogóle odbędzie?
Napisano Ponad rok temu
cos mi sie wydaje ze wlasnie tyle
wiec obecnie mialby ~4 kg mniej a na dobicie do 93 bedzie mial jeszcze pare miesiecy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W jego profilu na stronie Pride FC faktycznie widnieje waga 90,5 kg, wiec moze nie bedzie żadnego problemu.a Hendo nie mial cos z 89 kg gdy walczyl z Wandem ?
cos mi sie wydaje ze wlasnie tyle
wiec obecnie mialby ~4 kg mniej a na dobicie do 93 bedzie mial jeszcze pare miesiecy
Napisano Ponad rok temu
toz to bedize zaloba, najlepszy po fedorze zawodnik dajacy jedne z najlepszych walk
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Mirek po wypełnieniu kontraktu z UFC kończy karierę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bardzo lubie mirka, ma nawet ciekawszy styl niz fedor chociaz ten ostatni jest klasa sama w sobie
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Wanderlei przez sedziowska...
Napisano Ponad rok temu
Walczyc beda dwaj bez watpienia dobrzy i utytulowani zawodnicy. Obaj stojkowicze, co pozwala sadzic, ze decyzaja moze zostac uprzedzona jakims KO.
W momencie gdy Silva jest po 2 ciezkich ko, a lidell niedawno odplynal po ciosach rampage'a, to ustawianie ich w takiej walce, bez odbudowania ich psychicznie i pod katem rekordu, chociaz 1-2 walkami ze slabszymi przeciwnikami moze niezbyt dobrze wplynac na zawodnikow, szczegolnie na tego ktory przegra...
Takze mimo iz walka sama w sobie z pewnoscia bedzie ciekawa i emocjonujaca to moze w dalszej perspektywie byc jak dla mnie samobojem.
B.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Puchar Polski ALMMA 3 w Sochaczewie - wrażenia i fotki?
- Ponad rok temu
-
Adam "Maja" Maciejewski
- Ponad rok temu
-
UWAGA SPOILER w temacie z filmami
- Ponad rok temu
-
UFC 71 -Videosy
- Ponad rok temu
-
lidell vs page spoiler