Sparing
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
prawie jak rampage vs liddellTo juz dzisiaj juz nie moge sie doczekac :wink: najbardziej oczekiwany sparing roku :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jest naprawdę bardzo proste: w boksie ktoś od vale tudo nie ma wielkich szans z bokserem, w vale tudo natomiast to bokser nie ma wielkich szans.
ogólnie zgoda, choć z tym różnie bywa, bo określenie ktoś "od vale tudo" nic nie znaczy! Weź na przykład popatrz na ludzi z backgroundem w taju czy kickboxingu którzy walczą w mma (np. 4 krotny mistrz Brazylii w muay - marco ruas, bas rutten - też sporo zwojował w taju). Bywają tam mistrzowie świata i swoich krajów. Nie trzeba dodawać że mają "jakieś" :-) szanse w bardziej ograniczonych dyscyplinach.
Tu masz walkę takiego "vale tudowca" minotoro w ... boksie
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Jakie są pieniądze z zawodowym boksie a jakie są w MMA :roll:... czemu nie mamy na MMA zawodowych bokserów :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zeczelismy od pelnego dystansu probowalem doskakiwac zadac jakiegos locka i odskok.Udało mi sie go odepchnac kopnieciem w klate i wejsc w nogi.Wtedy był parter pare strzałow i powiedział poddaje sie.Jak wstałem wpadl we mnie cepami i znokautował.Walczyłem z prawdziwa swinia co nie umie przegrywac.Kuzyn choc mlodszy 17 lat kibicował mi i widzac co sie dzieje obalil go i mu niezle micke wyklepal.Morał taki mam 2 podbite oka lekko zbity nos -nie wiadomo na jakiego frajera trafisz.Niby wygrałem -kulturalnie przestalem bic jak powiedzial STOP moglem go pzeciez w parterze tka oklepac ze rodzna matka by go nie poznała.No ale jak widac głupcow nie trzeba siac sami sie rodza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehehe ale matoł - przyjacielski sparing. no kurwa powineneś go przekopac za to (ty+kuzyn)Moj znajomy trenuje boks.Ja od pol roku Vale Tudo .Wysmiewa sie ze kazdy dobey bokser da sobie rady.Umówilismy sie na przyjacielski sparing.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I tego drugiego fotę też wrzuć (nie wiem czy przy temacie topicu nie powinno być dodane uwaga spoiler :twisted: )a kuzyn zanim oklepał miskę twojemu sparringpartnerowi nie nagrał nic na koma? :wink:
hehe, spoiler.
Umow sie z nim jeszcze raz i załóż mu dźwignie lub duszonko
Napisano Ponad rok temu
PS. Zawsze działał na mnie pozytywnie widok poklepujących się po walce przeciwników, ale ten "poklep" co ten twój "kumpel" dostał od twojego kuzyna musiał być zaiste bardziej interesujący .
PS2. Gratuluje zwycięstwa, bo każdy przyzna niewątpliwie, że to ty wygrałeś a nie on, on zrobił z siebie pajaca, na miejscu jego trenera jak bym się dowiedział o takim zachowaniu, to bym go wywalił z sali i powiedział, że jak chce ćwiczyć boks, to niech się najpierw walczyć i przegrywać honorowo nauczy.
Napisano Ponad rok temu
jak bedziesz go dusil a on bedzie klepal to udawaj ze nie slyszysz a jak zemdleje togo ocuć i jeszcze raz zadus :wink:Umow sie z nim jeszcze raz i załóż mu wignie lub duszonko
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K-1 Dynamite, Vegas 2 czerwiec rozpiska
- Ponad rok temu
-
Pocevicius vs. Jakubowski I
- Ponad rok temu
-
Tommy Morrison zamierza walczyc w MMA.
- Ponad rok temu