ADCC
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wow....The king goes down! Marcelo przegrał by anaconda choke. kurwa jego mać!!!!! Jak on mógł mi to zrobić - jak na początku to czytałem to myślałem, ze ktos se robi jaja-a jednak 8O
to chyba w absoluto nie?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Marcelo Garcia vs Robert Drysdale
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to chyba w absoluto nie?
W absoluto. Na takim poziomie każdy błąd może kosztować przegraną. Zwłaszcza, że przegrał nie z byle kim. I tak jest najlepszym zawodnikiem turnieju:)
Napisano Ponad rok temu
pozdro
LB
btw to nie anaconda, tylko brabo choke.
Napisano Ponad rok temu
Uwielbiam Marcelo ale Drysdale jest zajebisty i za wykończenie Cacareco też mu się należą brawa od nas.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Btw. ja uwazam ze Marcelo odpadł psyhicznie, tzn. myslał ze de facto juz wygrał podczas gdy Robert sie rozkręcał i dostał szanse zycia
Napisano Ponad rok temu
a marcelo...chyba byl w najlepszej swojej formie o tej pory...ciekawe co za 2 lata...chyba bedzie jeszcze lepszy:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
&
Braulio Estima vs Tomasz Szczerek...
2 w 1...poniewaz walki odbywaly sie w tym samym czasie na sasiednich matach.
David Avellan vs Michal Martela
Cacareco vs Radoslaw Turek
kilka slow o adcc. spodziewalem sie czegos innego. nie chodzi mi o poziom walk i zawodnikow, bo w tej kwestii jestem calkowicie usatysfakcjonowany. chodzi mi o organizacje. jako widz mam wiele zastrzezen do ogolnego wygladu zawodow. zaczne od lokalizcji. Trenton New Jersey - wypizdow straszny. z dala od wszelkiej cywilizacji. zawody takiej rangi nie powinny sie odbywac w takim miejscu. mysle, ze to byl powod naprawde niewielkiej frekwencji. czulem sie jak na jakis lokalnych zawodach gdzie walcza biale pasy.
Bilety - byly w roznej cenie. ja kupilem za 60$ wejscowke na 2 dni. teoretycznie najgorsza miejsca okazaly sie najlepszymi. nie bylo tez wiekszych problemow z przemieszczeniem sie na "drozsze krzeselka". mata byla rozlozona na betonie, takze jak zawodnik wykonywal rzut to czesto sie zdarzalo, ze ladowal na betonie. Rolles Gracie wyladowal glowa, podobnie Kira.
generalnie nie tak wyobrazalem sobie zawody rangi mistrzostw swiata i przyszlej dyscypliny olimpijskiej. gdyby nie poziom walk to bylbym bardzo zawiedziony.
Napisano Ponad rok temu
adcc'07 poza mata...
Co tam robił gość z ku klux klanu i czy nic sie nie stało temu murzynkowi (ostatnie kilka sekund filmiku)
Napisano Ponad rok temu
Wrzuć jeszcze raz, bo klip został usunięty (terms of use violation). Pozostałe działają.David Avellan vs Michal Martela
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co lubi jeść nasz Władek, czyli dossier całej ferajny
- Ponad rok temu
-
Niemcy podbite :)
- Ponad rok temu
-
Kurs sędziowski - Kiedy co i jak??
- Ponad rok temu