No gada jakby byl Cro Copem. Jakby jeszcze prezentowal w tej stojce polowe tych umiejetnosci co Mirko to moznaby go traktowac powaznie i jego taktyke sprawl & brawl. Ja wiem ze czesto slowa krytyki dzialaja mobilizujaco na zawodnika wiec mam nadzieje ze jesli Saleta je czyta to przyniosa one skutek i nie da on plamy w ringu. Na jego zwyciestwo nie licze ale tego mu zycze bo to Polak a nie jakiś Żyd czy Arab.Saleta będzie wracać "na nogi" i bronić się przed obaleniami jak Mirko
Saleta- przygotowania do walki na zasad. MMA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Krytycznie oceniajaca sportowca ktory ladnych pare lat nie osiagnal zadnego sukcesu udzielajac zamiast tego dziesiatek wywiadow i pokazujac sie w szeregu programow typu kawa i herbata. Nie wiem jaki procent fanow MMA traktuje jego start powaznie (pewnie dostanie jakiegos kelnera do obicia) i kim jest jego przeciwnik ale licze ze krytyka dziala na niego konstruktywnie bo to Polak a nie jakiś Żyd czy Arab.troche zenujaca wypowiedz mate.krytycznie oceniajaca sportowca ktory badz co badz wielkie sukcesy osiagnal a przy tym umie sie logicznie i madrze wypowiedziec co jest zadkoscia
nie poczulem nic nie powiedziales tego w ryj to nie powiedziales niczenujaca nie tylko pod tym wzgledem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Krytycznie oceniajaca sportowca ktory ladnych pare lat nie osiagnal zadnego sukcesu
no faktycznie, bo mistrzostwo Europy w boksie to huj....
Napisano Ponad rok temu
Jednak sportowcem w przeszłości był znakomitym - jakby nie było mistrzem swiata w KB, a gdyby w ówczesnym czasie istniało coś takiego jak MMA - to i w tym zapewne by sił próbował i to z powodzeniem 8)
Teraz facet ma juz swoje lata po prostu i odcina kupony od sławy jaką zrobił na sporcie, ale to nie powód żeby każde jego poczynanie związane z walkami tylko i wyłącznie krytykować i krytykować
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Saleta to nie żyd tak samo jak nie arab, francuz czy eskimos wiec nastepnym razem sie tak nie podniecaj jeden z drugim i mnie nie podszczypuj takimi insynuacjami (Hov, Akadanny)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ciuchy na mate czy ulice?
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Pawłem Nastulą (Dziennik/Onet)
- Ponad rok temu
-
Piotr Woźnicki walczy w Szwecji
- Ponad rok temu
-
Bass Rutten- pokaz sztuk walki
- Ponad rok temu
-
Ksiazki materialy o MMA i nie tylko !!!
- Ponad rok temu
-
Quo Vadis MMA? (uwaga: spoiler z ufc 70)
- Ponad rok temu
-
Nastula w TVP
- Ponad rok temu
-
pytanie-wielka prośba!
- Ponad rok temu
-
Tomek Drwal wygrał !
- Ponad rok temu
-
Fight Club Berlin 22.04.07