Ciuchy na mate czy ulice?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zamiast Rasha na miasto polecam zbroję do Kendo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale nie martwiłbym sie zbytnio o kolegę. Poćwiczy dłużej niż miesiac to przestanie świrować. Paradowanie w rashu po mieście to typowo neofickie zachowanie, które na szczęście mija z czasem, lub pierwszysm wpierdolem na mieście.
pozdro.
Napisano Ponad rok temu
ja też jak miałem 6 lat i mama mi kupiła ładne buty, to chciałem w nich nawet spać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale i tak najlepsze było jak stałem i czekałem na darmowego busa na Koziny. I szła taka grupka, dwie panny i dwóch kolesi. I gadali o czymś. I dosłyszałem jak jeden tłumaczy drugiemu "No stary, mówię Ci! Trenujesz MMA i napieprzasz wszystkich na osiedlu!". Czasem to mi ręce opadają...
Dostałeś pierwsze buty dopiero w wieku 6 lat? 8Odajcie spokój, niech się chłopak pocieszy.
ja też jak miałem 6 lat i mama mi kupiła ładne buty, to chciałem w nich nawet spać.
:wink:
Napisano Ponad rok temu
tak, pochodzę z Nikaragui :wink:Dostałeś pierwsze buty dopiero w wieku 6 lat?
a tak serio to z mojej wypowiedzi nie wynika, że to były pierwsze buty, więc ci się żarcik nie za bardzo udał. ale ważne, że próbowałeś. staraj się dalej.
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
mnie sie podobałotak, pochodzę z Nikaragui :wink:Dostałeś pierwsze buty dopiero w wieku 6 lat?
a tak serio to z mojej wypowiedzi nie wynika, że to były pierwsze buty, więc ci się żarcik nie za bardzo udał. ale ważne, że próbowałeś. staraj się dalej.
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
dime, burak jesteś
ciesze siemnie sie podobało
Napisano Ponad rok temu
Ja niedawno widziałęm w Zielonej Górze w okolicach ratusza rastamana w białych spodniach od GI
rastamanowi mozna wybaczyć 8)
Napisano Ponad rok temu
Lepsza zajawka w noszeniu ciuchów niż chodzenie po ulicy i testowanie umiejętności anbytych na treningu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wywiad z Pawłem Nastulą (Dziennik/Onet)
- Ponad rok temu
-
Piotr Woźnicki walczy w Szwecji
- Ponad rok temu
-
Bass Rutten- pokaz sztuk walki
- Ponad rok temu
-
Ksiazki materialy o MMA i nie tylko !!!
- Ponad rok temu
-
Quo Vadis MMA? (uwaga: spoiler z ufc 70)
- Ponad rok temu
-
Nastula w TVP
- Ponad rok temu
-
pytanie-wielka prośba!
- Ponad rok temu
-
Tomek Drwal wygrał !
- Ponad rok temu
-
Fight Club Berlin 22.04.07