Don't fuck with Dirty Leshek-67kg
1 leszek pawlęga copacabana fight club
Gratulacje dla wszystkich zawodników, szczególnie tych na podium.
Napisano Ponad rok temu
Don't fuck with Dirty Leshek-67kg
1 leszek pawlęga copacabana fight club
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co za różnica? Zasłużyli sobie to mogą. Jeśli u organizatorów wszystko jest uzgodnione, to właściwie czemu nie? To tylko kawałek bawełnianej taśmy. A może chodzi o efekt psychologiczny?spoko, dla mnie dziwne jest tylko to ze startuja w zawodach innej dyscypliny nadal noszac pasy ze swojej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam sie z Michalem.
Ale mnie zastanawia jeszcze jedna kwestia, czemu zawodnik Judo z brazowym pasem wystartowal w kategorii bialych pasow, skoro wczesniej byla mowa ze wszystkie kolorowe judo startuja w kolorowych? Widzialem jedna jego walke, wygral ledwo z bialym bjj 13:12. Co sie dalej z nim stalo, czy zostal zdyskwalifikowany czy walczyl w kolejnych walkach?
Napisano Ponad rok temu
zawody fajne bo duzo dobrych zawodnikow, jednak nie podobal mi sie system rozgrywania walk wielu kategorii wagowych na jednej macie na raz. Swoja drogo marze o zawodach np. dwudniowych gdzie walki bylyby rozpisane na konkretne godziny. Ale na to pewnie jeszcze troche poczekamy. Generalnie, swietna atmosfera na zawodach, gratulacje dla wszystkim na podium. Teraz czekam na MP w BJJ Gdyby ktos mial reszte walk z kategorii -79 kolorowych to prosze o wrzucenie. zwlaszcza moja przegrana walke o 3 miejsce z Maxem.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu