Wywiad z Pawłem Nastulą (Dziennik/Onet)
Napisano Ponad rok temu
jak zwykle przegięty wstęp, ale pismaki chyba się nigdy nie nauczą....
Napisano Ponad rok temu
Są ludzie, którzy myślą że prawdziwe walki są pokazywane w filmach z Jetem Lee... Ich niewiedza mnie bawi :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Springerowska propaganda, nic dodać nic ująć......
Brakuje mi jeszcze jeszcze jakiegoś onetowego kravera, albo inne "eksperta" na forum, ale o tej porze to jeszcze chyba w szkole na lekcjach siedzą...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"mówi o swoich kopnięciach: lewą nogą posyłam do szpitala, a prawą na cmentarz."
Szkoda, ze nawet to pomylili...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Akurat kwestia, która noga CC jest bardziej destrukcyjna nie zmieni ogólnego nastawienia społeczeństwa do mma, śmiało mogli pominąć tą informacje....
Co Ty taki smaczek nt. brutalnych mordercow z klatek nigdy najlepszy jest ten wstep, ze Paweł ma zamiar walczyc w klatkach ("Polak niedługo może zacząć walczyć w klatce.") Widac ze znow chcieli zrobic szkoujacy materia i mysle ze im sie udalo, laicy inaczej niz mordownia nie beda tego odbieracl :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pomijająć faky, ze jest prawdziwy... najlepszy jest ten wstep, ze Paweł ma zamiar walczyc w klatkach ... :roll:
do tej pory walczył w ringu
Napisano Ponad rok temu
Brakuje mi jeszcze jeszcze jakiegoś onetowego kravera, albo inne "eksperta" na forum, ale o tej porze to jeszcze chyba w szkole na lekcjach siedzą...
no az zajrze na ten artykul bo powiny juz zaczac sie pojawiac tego typu kometarze heh dawka humoru przy leniwym popolodniu ;]
Napisano Ponad rok temu
pomijająć faky, ze jest prawdziwy
do tej pory walczył w ringu
Dobrze o tym wiem, aczkolwiek, piszac ze bedzie walczyl w klatce (chociaz chyba nie ma o tym oficjalnie zadnych doniesien ani nic ) mogli wytlumaczyc ze nie bedzie to klatka Wojownikow Podziemnego Kregu :wink: tylko opisac czym jest UFC by bylo rzetelnie ale co tam..nie domowienia maja duza moc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
KWOWADIS...TO BYŁO COŚ!! A TE KOPANINY W KLATKACH TO JAK BUJKI STADIONOWE.."
buahaha.
jasiu jest da best.
poza tym nie jest tak źle napisany ten artykuł. czytałem gorsze.
polecam zwrócić uwagę na to, że MMA to naprawdę brutalny sport.
może trochę przesadzają z tekstami w stylu :"Crocop to jeden z najniebezpieczniejszych ludzi na swiecie", no ale każdy szuka sensacji i tak to ostatecznie wygląda.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Piotr Woźnicki walczy w Szwecji
- Ponad rok temu
-
Bass Rutten- pokaz sztuk walki
- Ponad rok temu
-
Ksiazki materialy o MMA i nie tylko !!!
- Ponad rok temu
-
Quo Vadis MMA? (uwaga: spoiler z ufc 70)
- Ponad rok temu
-
Nastula w TVP
- Ponad rok temu
-
pytanie-wielka prośba!
- Ponad rok temu
-
Tomek Drwal wygrał !
- Ponad rok temu
-
Fight Club Berlin 22.04.07