(wiem, że jest jakaś juniorka ale sędziowie nie pozwalają łączyć kategorii :? )  niestety nie miałam zbyt wielu okazji do konfrontacji (na zawodach na które jeździłam najczęściej nie było zawodniczek) a bardzo by mi zależało żeby to nadrobić... czy są więc jakieś trenujące MT seniorki, które chciałyby przyjechać do Katowic i powalczyć  :wink:  ?  gorąco zachęcam - po walce stawiam obiad hihi :wink:
  (wiem, że jest jakaś juniorka ale sędziowie nie pozwalają łączyć kategorii :? )  niestety nie miałam zbyt wielu okazji do konfrontacji (na zawodach na które jeździłam najczęściej nie było zawodniczek) a bardzo by mi zależało żeby to nadrobić... czy są więc jakieś trenujące MT seniorki, które chciałyby przyjechać do Katowic i powalczyć  :wink:  ?  gorąco zachęcam - po walce stawiam obiad hihi :wink:  ps. Proszę wszystkich o informacje odnośnie kobiet które w Polsce trenują MT.

czekam na dalsze wieści
   czekam na dalsze wieści   Podaj trenerowi nr do mnie 0-664-203-688   Justyna Korczynska Klub Corio z Łodzi  może coś się wymyśli ........ a z jakiego Klubu jesteś tak właściwie??
     Podaj trenerowi nr do mnie 0-664-203-688   Justyna Korczynska Klub Corio z Łodzi  może coś się wymyśli ........ a z jakiego Klubu jesteś tak właściwie?? 

FaceBook
 FaceBook