Zawody w Warszawie odwołane!!!
Napisano Ponad rok temu
Na wstępie chciałem zastrzec, że nie jestem organizatorem Pucharu Polski Submission Fighting 2007, który miał się odbyć w sobotę (31.03.07).
Zostałem jedynie poproszony o przekazanie na forum informacji (która zostanie opublikowana wieczorem także na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i nie znam szczegółów, wiec nie potrafię wam odpowiedzieć na wiele pytań, które zapewne się tutaj pojawi.
Przekazuję więc informację, że Puchar Polski Submission Fighting 2007 w Warszawie mający się odbyć 31.03.07 zostaje odwołany.
Jest to informacja oficjalna i pewna.
Pozdrawiam
Adam Pietruszko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wspominając już o przerwie w masturbacji, żeby gromadzić siły
To chyba najwieksze wyrzeczenie...
Napisano Ponad rok temu
To chyba nie ma znaczenia, bo my raczej w nich udzialu nie wezmiemy. Wydaje mi sie, ze postapi tez tak wiekszosc klubow. No chyba, ze bedzie potrojona liczba punktow w rankingu chwytaczy.Adamie, a kiedy się odbędą te zawody? :wink:
Napisano Ponad rok temu
poczekajmy aż się sprawa wyjaśni
Napisano Ponad rok temu
Co ma sie wyjasnic? Watson zalatwial tv, teraz musi odwolywac sprawe. Po kiego fiuta zbijalem 5 kilo, zalatwialem wolne na sobote? Po co chlopaki z Poznania organizowali sobie nocleg? I najwazniejsze co z zawodnikami, ktorzy mieli cykl pod te zawody? Do tego Mirek jeszcze wylaczyl telefon. Co to kurwa jest? Czy to jest powazne zachowanie?dollyo, ale strzeliłeś fochę
poczekajmy aż się sprawa wyjaśni
Napisano Ponad rok temu
to ma aż takie znaczenieNo chyba, ze bedzie potrojona liczba punktow w rankingu chwytaczy.
Napisano Ponad rok temu
Watson zalatwial tv, teraz musi odwolywac sprawe
No faktem jest, że udało mi śie namówić kolesia wkręconego w promowanie Submission Fighting na to, żeby zrobił relację do TVP Sport. Zapomniałem tylko z jakimi ludźmi mam do czynienia i nie wziąłem pod uwagę, że wyjdę na debila i możliwe, żę pogrzebie kolejne szanse na taką promocję...
Napisano Ponad rok temu
to ma aż takie znaczenie
Nie czujesz ironii?
Napisano Ponad rok temu
dzięki za przywrócenie wiary w ludzi 8)
Napisano Ponad rok temu
Sorki, mowilem to tylko za siebie. Troche sie unioslem zapominajac, ze zawsze przeciez moze cos wypasc
To chyba nie ma znaczenia, bo my raczej w nich udzialu nie wezmiemy.Adamie, a kiedy się odbędą te zawody? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może chociażby miał wypadek?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie to, że zawody zostały odwołane jest taką samą przykrą niespodzianką jak dla Was. Podobnie jak Adam przekazywałem informacje i na tyle na ile potrafiłem starałem się odpowiadać na Wasze pytania. O wszystkim dowiedziałem się dzisiaj w pracy i starałem się bezskutecznie dowiedzieć, o co chodzi. Niestety, telefon Mirka nie odpowiadał.
Zapomniałem tylko z jakimi ludźmi mam do czynienia i nie wziąłem pod uwagę, że wyjdę na debila i możliwe, żę pogrzebie kolejne szanse na taką promocję...
Watsonie - dziękuję Ci za to, co zrobiłeś dla tych zawodów. Mam nadzieję, że Twoje kontakty nie zostaną zaprzepaszczone przez ten incydent, i będziesz miał jeszcze szanse na promocję naszego wspólnego sportu w mediach. Sprawa była niezależna od Ciebie i na pewno osoba o której piszesz to zrozumie.
To chyba nie ma znaczenia, bo my raczej w nich udzialu nie wezmiemy. Wydaje mi sie, ze postapi tez tak wiekszosc klubow. No chyba, ze bedzie potrojona liczba punktow w rankingu chwytaczy.
Dollyo - znamy się osobiście i pomimo tego, co się stało to chyba z Twojej strony była niepotrzebna kpina. Mam nadzieję, że sytuacja się wyjaśni i będziemy mieli okazję wspólnie cieszyć się zawodami - nie tymi, to innymi. Ze swej strony zapewniam, że dołożę wszelkich starań aby zawodnicy MMA Warszawa pojawili się na zawodach zorganizowanych przez Wasz klub.
Taka sytuacja, odwołanie zawodów tuż przed ich planowaną datą miało miejsce pierwszy raz w historii tego klubu - i bodaj w ogóle w Polsce. Wiem, że Mirkowi bardzo zależało na zorganizowaniu tego turnieju pomimo pewnych niedociągnięć o których już wiele tutaj napisano. Wierzę, że przyczyny dlaczego tak się stało nie były błahe a wręcz przeciwnie. Dlatego pomimo słusznego oburzenia proszę Was o wyrozumiałość dla Mirka jako organizatora oraz zrozumienie dla nas - osób, które czy to przekazywały informacje, czy też miały na zawodach sędziować. Nie robiliśmy tego w złej wierze, o czym Was zapewniam.
pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam w imieniu organizatora
Piotr
p.s. dopiero niedawno dotarłem do domu, zaraz poprawię info na stronie
Napisano Ponad rok temu
(abstrahujac od tego, ze powodem odwolania zawodow sa zapewne dlugi u wlasciela sali, albo w ogole nie dogadania z nim terminu)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ll
- Ponad rok temu
-
Alliance Polska-Radek jedzie na Mistrzostwa Swiata
- Ponad rok temu
-
Alliance Polska-Radek jedzie na Mistrzostwa Swiata
- Ponad rok temu