Chuck Liddell vs Quinton Jackson vol.2 - 26.05.07
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a swoja droga to i tak bede mu dopingowal. Rampage jest dla mnie za bardzo poje...
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe tezy... :roll:zobaczymy co przećpany Chuck pokaze :wink:
a swoja droga to i tak bede mu dopingowal. Rampage jest dla mnie za bardzo poje...
Chuck pojedzie z Rampagem i tyle...
Napisano Ponad rok temu
Chuck pojedzie z Rampagem i tyle...[/quote]
jesli widziales ostatnie video z wywiadu chucka w TV to wiesz co mialem na mysli. a na youtube szybko znajdziesz jakies glupawe zachowania rampaga, ktore mnie akurat nie smiesza:wink:
stad te "tezy"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
lubi uzywki czy nie lubi, nie robi wielkiej roznicy- mistrzem jest i tyle...
mistrzem jest to fakt.
a to ze lubi uzywki mi np robi roznice i przez to stracil w moich oczach. Myslalem ze jest bardziej ogarniety. Szkoda tylko tych dzieciakow co beda myslec, ze mozna brac i byc dobrym. ALe to chyba temat na inna dyskusje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no i huj że mu sie zdarzyło. dla mnie Iceman jest żywą legendą. Znasz go prywatnie że mówisz że jest cpunem. Wiesz kto to kurwa jest cpun woogóle? Troche szacunku dla ludzi którzy przyczynili sie do rozwoju tego sportu...lubi uzywki czy nie lubi, nie robi wielkiej roznicy- mistrzem jest i tyle...
mistrzem jest to fakt.
a to ze lubi uzywki mi np robi roznice i przez to stracil w moich oczach. Myslalem ze jest bardziej ogarniety. Szkoda tylko tych dzieciakow co beda myslec, ze mozna brac i byc dobrym. ALe to chyba temat na inna dyskusje.
Napisano Ponad rok temu
lubi uzywki czy nie lubi, nie robi wielkiej roznicy- mistrzem jest i tyle...
mistrzem jest to fakt.
Ja jestem dzieciakiem i wcale tak nie mysle...moim zdaniem jakies wartosci w zyciu wyznaczaja nam troche inne rzeczy lub osoby z pewnosia nie jest to IceMan. On jest fighterem i raczej dla mnie liczy sie to co zrobil w tym co robi a robi kawal dobrej roboty... Jak juz to powiedzial SZERSZY on juz jest legenda...
Kondi mam pytanie do Ciebie jezeli jestesmy przy takich zawodnikach jak Chuck, Rampage itd(chodzi mi o ten typ zawodnikow) to kto jest z nich dla Ciebie autorytetem i wysoko "stoi"w Twoich oczach?? Tylko nie mow mi zaraz o jakies drodze DO... jak juz pewny pan Judoka mowil...
Napisano Ponad rok temu
uzywajac slowa ćpun chodzilo o podkreślenie faktu jak wygladal "ostatnio" w TV a nie jaki JEST na co dzien. osobiscie go nie znam nnoo chyba ze Ty go znasz to przepraszam
jesli chodzi o "szacunek", to trzeba by bylo pokasowac wszystkie posty w których nasmiewaja sie rozni ludzie z roznych fighterow, bo wielu postom brak szacunku i sluza one nabijaniu sie. 2 wersja jest taka ze moze musisz sie wyluzowac i nie brac wszystkiego zbyt powaznie.
Ghost to ze Ty jestes dzieciakiem i masz takie czy inne zdanie nie znaczy, ze inni maja takie same.
aha a jaki to jest typ zawodnikow? jesli pytasz o ulubionego fightera to takowego nie mam. podobaja mi sie rozne rzeczy u roznych zawodnikow w roznych walkach, jesli to Cie zadowoli.
IceMan zrobil kawalk dobrej roboty i mam nadzieje ze nie popadnie w samouwielbienie i podtrzyma forme i passe zwycięstw.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mozemy sobie pospekulowac
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zawody Amatorskiego MMA- Olsztyn 5.05.2007r
- Ponad rok temu
-
trening mma osmiolatka