PRIDE.34 "KAMIKAZE" - 08.04.2007
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wand... hmmm mam nadzieje ze pokaze ze jeszcze ostatniego slowa nie powiedzial i 'wroci' w pieknym stylu.
Zulu i Butterbean to jak juz ktos powiedzial tutaj: "zapychacze czasu antenowego"
Napisano Ponad rok temu
Sokoudjou tak naprawde nie pokazal co potrafi... z tych 15s mozna wywnioskowac ze jego technika jest na jak najlepszym poziomie
No to pokazal czy nie ?
Ja po tych 15 s wywnioskowalem, ze maly Nog sie nadzial...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nawet nie porownuj - Koschaka wykonal niedozwolony cios i walka zostala bezprawnie przerwana.Namieszac to on moze sobie w gaciach, Fedor tez kiedys przegral z Koschaka...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja sie nie zgodze - w walce z Shogunem też sie nadział ale to przetrwał - czyli porcelanowej szczęki nie ma, nigdy wczesniej nie był znockautowany. Mały Nog trenuje z kadrą bokserską Kuby, miał tam jakies wygrane walki w boksie wiec mięta nie jest. Kameruńczuk poprostu potrafi uderzyc mocno (zresztą przez tą krótką chwile było widac że potrafi sie w ringu poruszac) - moim zdaniem w walce z rychem może byc niespodzianka.Sokoudjou tak naprawde nie pokazal co potrafi... z tych 15s mozna wywnioskowac ze jego technika jest na jak najlepszym poziomie
No to pokazal czy nie ?
Ja po tych 15 s wywnioskowalem, ze maly Nog sie nadzial...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu pokazal swietna stujke i niesamowite rzuty judockie... nawet nie klinczowal co mnie zupelnie zdziwilo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fedor is currently lodged in the training camp in the city of Kislovodsk
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem w walce z rychem może byc niespodzianka.
Mówisz, że Arona ma szanse :twisted:
Napisano Ponad rok temu
sokoudjou. wciaz pozostaje niewiadoma. moze nawet wielka niewiadoma. bardzo jestem ciekawy jak sobie poradzi. mam nadzieje, ze wkoncu pokaze, ze wywodzi sie z judo. ale obstawialbym arone. ta walka moze byc albo wielkim rozczarowaniem albo wybuchem supernowej...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ponad to chciałbym żeby Silva wygrał swoja następną walkę i to z kimś z wyższej półki. Miło byłoby zobaczyć go znowu w wysokiej formie, agresywnego, ciągle atakującego. Bo te ostatnie walki to niestety nie było to co wcześniej. Moze rewanż o pas? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gala K1 Polska - 26 maja 2007 - Nowy Targ
- Ponad rok temu
-
MMA w video.gazeta
- Ponad rok temu
-