Dos Cortes Kraków - warsztaty
Napisano Ponad rok temu
Wszystkie informacje są w poście Modern Arnis Kraków oraz na mojej stronie ale informuję Was, że właśnie zamieściłem na stronie film promujący to wydarzenie.
Film jest moim dziełem więc wybaczcie wszelkie niedociągnięcia. Zrobiony w najprostszym programie Windows Movie Maker. Filmowane było zwykłą kamerą cyfrową i aparatem fotograficznym, przy kiepskim świetle dlatego jakość nie najlepsza ale oddaje klimat tego co się wydarzy 31.03.2007
Muzyka - Juno Reactor-Tetsujin.
Napisano Ponad rok temu
Właśnie dostałem informację od Leszka Jabłonowskiego, że musi wyjechać na tydzień z Krakowa. Będzie starał się wrócić na 31.03 żeby poprowadzić zajęcia z szermierki. Ponieważ nie jest pewny czy zdąży, polecił mi zastępcę. Będzie nim Artur Hessel, szef Krakowskiej Sekcji Kendo. Ośmiokrotny indywidualny mistrz Polski w Kendo, 5 DAN Kendo, 1 DAN Iaido, mający również doświadczenie w szermierce sportowej.
Za ewentualną zmianę z góry Przepraszam.
Napisano Ponad rok temu
kurde chlopaki, nie marudzcie! Artek jest rewelacyjny!
kolejna imprezka mnie omija...
Napisano Ponad rok temu
jest dobry w kendo bo ma motorykę po szermierce
Napisano Ponad rok temu
Pragnę Was poinformować, że I Warsztaty Szkoły "Dos Cortes" odbyły się zgodnie z planem. Frekwencja była zadowlająca więc miło się ćwiczyło.
Ponieważ wiekszość uczestników wyrażała się bardzo pochlebnie o przebiegu imprezy na 100% powtórzymy ją jeszcze raz ( może wrzesień-październik) zmieniając trochę program, tak żeby "stali" uczestnicy mogli przećwiczyć coś nowego.
Zajęcia z szermierki ostatecznie poprowadził Artur Hessel i myślę, że było to bardzo dobre zastępstwo i nikt nie żałuje. Trening z Leszkiem Jabłonowskim możemy zrobić w każdej chwili, jak tylko zbierze się odpowiednia ilość chętnych osób. Propozycja dotyczy każdego tematu jaki Was interesuje. Czekam na ewentualne sugestie.
Relacja z warsztatów na mojej stronie, jest tam kilka zdjęć, zapraszam...
Dziekuję wszystkim, którzy przyjechali i wzięli udział w tym spotkaniu :-)
Piotr Rosiewicz
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Obóz Szkoleniowy 15 - 22 lipiec 2007r.
- Ponad rok temu
-
Staż Estokada w Poznaiu 18.03.07
- Ponad rok temu
-
Noże w Poznaniu