Sprawdź czy jesteś prawdziwym grapplerem - humor ;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hahaha! Ale parsknąłem śmiechem, mimo że późna pora.29. z rodzenstwem toczysz regularne walki - o "mistrzostwo dzisiaj", "mistrzostwo tygodnia" i "mistrzostwo miesiaca";
Napisano Ponad rok temu
ode mnie...
32. zasypiasz trzymajac kołdre w półgardzie
za którą nogę ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zwlaszcza ten punkt o komputerze i rodzenstwie.. (mataleo od tylu)
ja czasem bawie sie z siostra w "Fedora" ;] ona jest tym na dole
Napisano Ponad rok temu
SW skrzywiaja psyche...
Ostatnio lapie sie na tym, ze jak ktos mi reke podaje, to druga instynktownie naciska na lokiec...
Etc...
Napisano Ponad rok temu
I czy dałoby się za pomocą małego duszenia albo lekkiej dźwigni wynegocjować podwyżke. Nawet opracowałem taryfikator zależności między stopniem skomplikowania techniki i ewentualnych skutków od wysokości tej podwyżki...pomarzyć można
Napisano Ponad rok temu
33. Kiedy leżysz w łózku, zamiast zwyczajnie obrócić się na drugi bok najpierw mostkujesz, a potem wysuwasz biodra.
Napisano Ponad rok temu
Mi się zdarza zastanawiać, czy dywan w biurze nadawałby się do sparingu i czy nie bolałyby zbytnio kolana po wejściu w nogi na takiej powierzchni
standardzik:) ja ostatnio w biurze na spotkaniu to chyba wszystkich rozjebalem w myslach:) nie ukrywam ze zamienilem w glowie cale biuro w sale z mata:)
co do wstawania rano i mostkowania kurde nawet nie zdajemy sobie sprawy w ilu miejscach w zyciu wykonujemy ruchy z SW... wspolczuje naszym kobieta... :twisted: nie mowie tu juz o pracy bioder... tego inne moga jej u nas pozazdroscic :-)
Napisano Ponad rok temu
35.Kiedy nawet twoi rodzice wiedzą co to balacha i Helio Gracie.
Napisano Ponad rok temu
Poranne spostrzeżenie:
33. Kiedy leżysz w łózku, zamiast zwyczajnie obrócić się na drugi bok najpierw mostkujesz, a potem wysuwasz biodra.
ja sie odwracam na bok ruchem wężowym
Napisano Ponad rok temu
Poranne spostrzeżenie:
totalnie
i tylko ktos nienormalny moze twiedzic ze jokkolwiek inaczej byloby prosciej
zajebiste i prawdziwe
no i te sprawdzanie lokcia pzy podawaniu komus reki
prawie by sie c hcialo podbic do gory i wejsc w nogi i jakiegos slama walnac potem knee on the belly i albo armbara albo moze sie na kimure gosciu pzekreci
grapling jest zajebisty ><
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobrze ze Cie nie udusiłJa ostatnio "walczylem" z gi powieszonym na wieszaku, fajnei bylo do czasu gdy wieszak sie nie polamal za bardzo sie wczulem
Napisano Ponad rok temu
ostatnio leciał western z Clintem Eastwoodem....
Napisano Ponad rok temu
Poranne spostrzeżenie:
To trzeba dodać do listy Sam ostatnio zauważyłem że tak robie, przy wstawaniu z łoża zresztą też
Napisano Ponad rok temu
A dokąd leciał?Ostatnio leciał western z Clintem Eastwoodem...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
GRACIE BARRA POLSKA
- Ponad rok temu
-
FIGHT CLUB ŁÓDZ zaprasza na treningi BJJ i MMA.
- Ponad rok temu
-
SUBMISSION FIGHTING NA AWF
- Ponad rok temu
-
Sambo w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Kluby kto wie??
- Ponad rok temu
-
Dziewczeta chcace trenowac BJJ i Submission w Warszawie