Czy jest to możliwe??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To nie chodź z nią po nocy albo lepiej wyświadcz jej przysługę i znią zerwij bo coś mi się wydaje, ze szkoda dziewczyny 8)
ja sie tej dziewczynie dziwię, chyba ze sie szkoli na ochroniarza :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Umiem trzymac dobrze garde zadawac ciosy proste sierpowe,hak,low kich high itd
To ze dobrze trzymasz garde kopiąc np. kopnięcie frontalne wcale nie oznacza ze będziesz dobrze trzymał garde w walce, potrzebny jest trening w parach ( zadaniowki) oraz wolna walka ( sparing) samo uderzanie w powietrze duzo nie da, w walce pogubisz się przy atakach przeciwnika i wierz mi ze juz ta garda nie będzie taka szczelna
W walce bardzo liczy się siła a tego przecież nie masz na treningach tylko na siłowni
Siła nie jest najwazniejsza, a jeśli juz to w stylach uderzanych bardziej przydaje się siła dynamiczna niz statyczna, a tą sie nieco inaczej cwiczy
Napisano Ponad rok temu
W walce bardzo liczy się siła a tego przecież nie masz na treningach tylko na siłowni
uuuu bzdura
siła bierze sie z techniki, i nie zrobisz jej na siłowni
w sportach uderzanych siłownia jest raczej przeciwskazana (osłabia szybkość i więcej przeszkadza niż pomaga)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu masz troche na ten temat:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
wydaje Ci sie że cokolwiek umiesz ,pewnie twoja technika jest marna.Umiem trzymac dobrze garde zadawac ciosy proste sierpowe,hak,low kich high itd.Mialem raz sparing.I czesto było na treningach walka na ucho czyli na otwarta piesc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Polecam mimo wszystko treningii, trenowac w domu mozna, ale nie licz efekty porownywalne z treningiem na sekcji.
Napisano Ponad rok temu
tak napewno mu to pomoże jak czytam wypociny tych "specjalistów" od walki ulicznej to śmiać mi się chce to jak masz zachować się na ulicy można streścić w 10 zdaniach i niepotrzebne jest tu tyle bezsensownego pierdolenia w dziale ulica
wszystko tak mozna strescic ? cale forum moze ? a moze caly internet ? treningi tez masz streszczone ?
sorry, nie chodzi mi tu o zlosliwosc, ale mnie to rozsmieszylo... tak po prostu... :roll: trzeba sie czasem posmiac, nie ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fotorelacja z pobytu Pawła Słowińskiego w Polsce
- Ponad rok temu
-
Ile kosztuje ochraniacz na jądra, gdzie to kupić w necie ?
- Ponad rok temu
-
doping w sw?
- Ponad rok temu
-
LIGA K1 RULES RUSZA!!!!!!!!!!!! - 11.02.2007 WARSZAWA
- Ponad rok temu
-
Zawody-11 luty
- Ponad rok temu
-
kondycja