Zawody-11 luty
Napisano Ponad rok temu
Jeśli ktoś już z was długo trenuje i walczy na różnych takich imprezach to pewnie wie jak to jest...A co czuliście i jak się zachowywaliście przed pierwszym razem?? I czy wygraliscie coś czy niestety nie wyszło...??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedziesz jako kibic czy zawodnik? :wink: Jak jako kibic to nie ma się czego denerwowac :wink: Jak jako zawodnik to nie pokazuj po sobie zdenerwowania przeciwnikowi, daj z siebie wszystko a będzie dobrze :wink: Nie brałem dotychczas udziału w zawodach.. Mam nadzieje że się to zmieniJa jadę i się troche denerwuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tym bym sie nie zgodził, sam trenowałem boks, skonczyłem z bilansem 5 walk 2 wygrane 1 porażka, przed kazda walka sie stresowałem a wszytskich nie przegrałem.Nie możesz się zestresować. Jak się zestresujesz to przegrasz.. proste.
Fightera, bedziesz sie zapewnie stresować bo kto by sie nie stresował przed walką-głupek, ale stres momentalnie opadnie kiedy wejdziesz do ringu. Nie martw sie bedzie dobrze, zmow ladnie paciorek i jazda.
Napisano Ponad rok temu
skoro nie startowałeś w zawodach to się nie wypowiadaj bo nie masz pojęcia o tym co się czujeco prawda nigdy nie bylem na zawodach jako uczestnik :roll: ale sadze ze krzywda Ci sie nie stanie
Napisano Ponad rok temu
Z tym bym sie nie zgodził, sam trenowałem boks, skonczyłem z bilansem 5 walk 2 wygrane 1 porażka, przed kazda walka sie stresowałem a wszytskich nie przegrałem.Nie możesz się zestresować. Jak się zestresujesz to przegrasz.. proste.
Fightera, bedziesz sie zapewnie stresować bo kto by sie nie stresował przed walką-głupek, ale stres momentalnie opadnie kiedy wejdziesz do ringu. Nie martw sie bedzie dobrze, zmow ladnie paciorek i jazda.
Jeśli stres opadnie to jest ok, ale jeśli nie to cienko widze wygraną.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do stresu to prawda jest taka, ze bardziej on motywuje i pobudza do walki niz powoduje jej przegrana.
a Ty dziewczyno sie nie przejmuj za bardzo, wyspij sie i pokaz co potrafisz
powodzenia i przywiez medal
Napisano Ponad rok temu
Malas: Dzięki wreszcie jakieś słowa które mnie zmotywowały do większej walki :roll: :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kondycja
- Ponad rok temu
-
KB czy MT??
- Ponad rok temu
-
Sztorm Szczecin
- Ponad rok temu