Jeśli ktoś już z was długo trenuje i walczy na różnych takich imprezach to pewnie wie jak to jest...A co czuliście i jak się zachowywaliście przed pierwszym razem?? I czy wygraliscie coś czy niestety nie wyszło...??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedziesz jako kibic czy zawodnik? :wink: Jak jako kibic to nie ma się czego denerwowac :wink: Jak jako zawodnik to nie pokazuj po sobie zdenerwowania przeciwnikowi, daj z siebie wszystko a będzie dobrze :wink: Nie brałem dotychczas udziału w zawodach.. Mam nadzieje że się to zmieniJa jadę i się troche denerwuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tym bym sie nie zgodził, sam trenowałem boks, skonczyłem z bilansem 5 walk 2 wygrane 1 porażka, przed kazda walka sie stresowałem a wszytskich nie przegrałem.Nie możesz się zestresować. Jak się zestresujesz to przegrasz.. proste.
Napisano Ponad rok temu
skoro nie startowałeś w zawodach to się nie wypowiadaj bo nie masz pojęcia o tym co się czujeco prawda nigdy nie bylem na zawodach jako uczestnik :roll: ale sadze ze krzywda Ci sie nie stanie
Napisano Ponad rok temu
Z tym bym sie nie zgodził, sam trenowałem boks, skonczyłem z bilansem 5 walk 2 wygrane 1 porażka, przed kazda walka sie stresowałem a wszytskich nie przegrałem.Nie możesz się zestresować. Jak się zestresujesz to przegrasz.. proste.
Fightera, bedziesz sie zapewnie stresować bo kto by sie nie stresował przed walką-głupek, ale stres momentalnie opadnie kiedy wejdziesz do ringu. Nie martw sie bedzie dobrze, zmow ladnie paciorek i jazda.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu