Skocz do zawartości

Zdjęcie

Polak w Cage Rage

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
23 odpowiedzi w tym temacie

budo_fighter23
  • Użytkownik
  • Pip
  • 35 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ/MMA

Napisano Ponad rok temu

Re: Polak w Cage Rage
COLUMBUS ZAPOMNIALES O 1 TO JEST MOJA WYPOWIEDZ I TO JEST FORUM :) TAKZE NIE TLUMACZ MI CO JEST 5.TO ZE JEGO TRENERZY I MENAGER O TYM ZADECYDOWAL I TO ZE COS TAM SOBIE POGADALES O GENITALIACH PRZYCIETYCH BRAMA OD OKTAGONU.OGLADALEM TA WLAKE MOZE NIE OD POCZATKU ITD SORRY NIE JESTEM TAKIM PROFESJONALISTA JAK TY.TO ZE ZROBIL POSTEPY TO WIEM TEZ TAKZE NAPRAWDE DARUJ SOBIE :-) .NIE MUSISZ TRAWIC MOJEJ WYPOWIEDZI ALE PRZELYKAC MILEGO DNIA POZDRAWIAM :-)
  • 0

budo_chuteboxe
  • Użytkownik
  • 3 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Opis walki ze stronki fightnetwork

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Jason “Badass” Barrett vs. Jack Toczyelowski

R1: Toczyelowski definitely came to fight as he starts the round rushing across the Octagon to Barrett. After a brief exchange of strikes Toczyelowski takes the fight to the floor, where he starts to score with punches from the half mount. Barrett works to escape, but in the process incurs a yellow card from the referee for grabbing the fence. After the restart both fighters land well before Toczyelowski takes the fight to the matt. Toczyelowski lands some heavy strikes from inside Barrett’s half guard, eventually opening a cut. After a brief doctor’s inspection the fight is called to a halt.

Jack Toczyelowski wins by Doctor’s Stoppage at 4:04 of R1
  • 0

budo_ar2r
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 489 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ/MMA

Napisano Ponad rok temu

niezłą xywe ma Barret :)
  • 0

budo_columbus
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 83 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Fighter23,
oczywiscie masz prawo wypowiadac sie na wszystkie tematy, nawet na te, na ktorych dobrze sie nie znasz, a pozostali uczestnicy forum beda musieli to zaakceptowac, bo takie sa zasady forum. pytanie tylko: po co?

michal m,
zawsze czujny jak przyslowiowa wazka (zostajemy wiec w krolestwie owadow :-)

pozdrawiam.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024