UFC all access
Napisano Ponad rok temu
Fajny program pokazujący trening i życie czołowych zawodników UFC. Polecam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dokladne skladniki suplementacji zawodnika, ilosc serii i ilosc obciazen na serii i tak dalej??
takiego porgramu to nie wiem czy by sie chcialo ogladac kolesiowi ktory by sie orientowal w rzeczy
pyzdra i tyż prowda
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzydra i tyż prowda
Napisano Ponad rok temu
głodnemu chleb na myślirozumiem, ze wy byscie zrobili program rozrywkowy o ufc okraszony poezja norwida.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jutro mam egzamin z dziekanem więc emocje dają się we znaki.
Napisano Ponad rok temu
Nazywanie czegoś "programem rozrywkowym o charakterze reportażu" wskazuje jedynie na to, że na nazwanie "reportażem" czy też "dokumentem" jest po prostu za słabe. Tymczasem film czy serial dokumentalny może być i dobry, i rozrywkowy. Były dobre programy o sztukach walki na przykład na National Geographic czy BBC. Też tendencyjne, ale porządnie nakręcone, zmontowane i przekazujące jakąś konkretną wiedzę, a nie będące de facto reklamą UFC i występujących tam zawodników. Co nie znaczy, że nie można sobie obejrzeć w ramach odmóżdżenia (sam chętnie obejrzałem) - ale proszę mi tu takiego podejścia Twórców czy ich nieudolności nie usprawiedliwiać chybionymi porównaniami.z tego co mi wiadomo to all access nie ma byc zadnym DOKUMENTEM tylko programem rozrywkowym o charakterze REPORTAZU. wasze uwagi maja tyle sensu co typ narzekajacy ze w "na wspolnej" jest malo odniesien do kina skandynawskiego lat 60.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cage Rage 20
- Ponad rok temu
-
manto szorty do mma ROZMIAR
- Ponad rok temu
-
Nowa kategoria wagowa w K-1
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Hansenem
- Ponad rok temu
-
SKLEP MMA- OGŁOSZENIA
- Ponad rok temu
-
Drugie urodziny serwisu KOSIOR
- Ponad rok temu
-
Mocne zapowiedzi CroCop'a
- Ponad rok temu
-
UFC 67 u bukmacherów
- Ponad rok temu
-
sem schilt-po raz trzeci będzie mistrzem k1?
- Ponad rok temu
-
PRIDE 33 - THE SECOND COMING
- Ponad rok temu