A tutaj link do tru tajger mask akszyn (zajebiste portki)

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 .
  .

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 Mam jedenastoletnią córkę i japońskie bajki po prostu odbierają mi chęć do życia. Oglądam je w każdej chwili w której moje dziecko ma dostęp do władzy (pilota). Natomiast drugi film, o gustach się nie dyskutuje
  Mam jedenastoletnią córkę i japońskie bajki po prostu odbierają mi chęć do życia. Oglądam je w każdej chwili w której moje dziecko ma dostęp do władzy (pilota). Natomiast drugi film, o gustach się nie dyskutuje  Abyśmy wszyscy poświęcali tyle czasu na treningi co oni.
  Abyśmy wszyscy poświęcali tyle czasu na treningi co oni.

Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chodzi o pierwszy filmik...no cóż
Mam jedenastoletnią córkę i japońskie bajki po prostu odbierają mi chęć do życia. Oglądam je w każdej chwili w której moje dziecko ma dostęp do władzy (pilota). Natomiast drugi film, o gustach się nie dyskutuje
Abyśmy wszyscy poświęcali tyle czasu na treningi co oni.
 Dobra japonska bajka pokroju dragon balla, krainy bogow czy chociazby zamku howla sprawia, ze az chce sie zyc i czlowiek nie mysli o smetnym i ponurym zyciu codziennym uslanym korupcjami i innymi smieciami :wink:
    Dobra japonska bajka pokroju dragon balla, krainy bogow czy chociazby zamku howla sprawia, ze az chce sie zyc i czlowiek nie mysli o smetnym i ponurym zyciu codziennym uslanym korupcjami i innymi smieciami :wink:

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Zależy który :-) baseballista czy moze koszykarzale jak sobie przypomniałem Gigi to aż mi się łezka w oku zakręciła. Po prostu klasyk.

Pozdrawiam.
 w kazdym razie białe majteczki roxx ;-)  tylko ze w tedy jeszcze nie było stringów
  w kazdym razie białe majteczki roxx ;-)  tylko ze w tedy jeszcze nie było stringów  

Napisano Ponad rok temu
 . Bardzo lubilem Kapitana Tsubase , generala Dajmosa i DB ... pamietam jeszce takie bajki jak rycerze zodiaku i slyyyynnnny Yataman !!
  . Bardzo lubilem Kapitana Tsubase , generala Dajmosa i DB ... pamietam jeszce takie bajki jak rycerze zodiaku i slyyyynnnny Yataman !!

Napisano Ponad rok temu
oojj takBardzo lubilem Kapitana Tsubase
 , ehh to było to jak po oddaniu strzału piłka leciała do bramki przez kilka odcinków
  , ehh to było to jak po oddaniu strzału piłka leciała do bramki przez kilka odcinków  

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu