Marek Piotrowski
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
raczej nie. ja chetnie go sobie przypomne i zdecydowanie wole takie powielacze niz "co lepsze na ulice: X czy Y?".to przepraszam, ale chyba nic się złego nie stało że go wklejiłem po raz "x"
swoja droga podoba mi sie to co mowi Piotrowski, ze tak naprawde to on nie mial talentu do sztuk walki, ale nadrobil to ciezka praca. nie uwazacie ze rola "talentu" jest czesto przeceniana? ja pamietam ze swoich treningow, ze ci co mieli najwieksze predyspozycje (najsilniejsi, najlepiej rozciagnieci itp) wcale wiele nie osiagali (czesto nawet sie za bardzo nie przykladali lub nawet nie chodzili regularnie na treningi). znam nawet przypadek goscia ktory byl swietnym judoka (w sumie nawet bezkonkurencyjnym) i skonczyl swoja kariere zanim ja zaczal.
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem może się myle ale ja to widze w ten sposób.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje ze ktos posiada jakies jego pelne walki, oprocz osob ktore sie pochwalily posiadaniem i na tym poprzestaly... :roll:
Co do "idolowania" fakt on zagrzewa do tej walki z ego.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
sorki za milczenie, ale miałem nieco innych spraw na głowie, a poza tym - walki mogę wrzucać co najwyżej na googla albo youtube, bo poza własną stronką klubową (która niestety z gumy nie jest) nie mam dostępu do żadnego serwerka. Jesli ktoś ma i udostępni, piszcie, a chętnie się podzielę. Osobom z Lublina i okolicy w razie czego służę płytką, komunikacja miejska jeździ, przegram bez problemów...
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
no to by nie zasmiecac forum budo, tu ode mnie nawijka:
Mam nadzieje ze ktos posiada jakies jego pelne walki, oprocz osob ktore sie pochwalily posiadaniem i na tym poprzestaly... :roll:
Co do "idolowania" fakt on zagrzewa do tej walki z ego.
Pozdrawiam
Jesli chodzi o walki Marka Piotrowskiego to beda do kupienia !!
Jest narazie 7 plyt na ktorych jest 12 roznych pojedynkow.Jakosc jest zadawalajaca.
Pierwsze "rozdanie" juz niebawem !! Beda sprzedawane przy okazji imprez sportowych na ktorych bedzie mozna spotkac Marka Plyty sa z nadrukiem wiec i autograf Marka bedzie mila pamiatka !
Ot zestawienie
1 Marek Piotrowski Champion ( walka z Roufusem i kilka wczesniejszych walk skrotowo)
2 Clash of The Titans Piotrowski Marek & "Don The Dragon" Wilson
3 Piotrowski Marek & Mark Longo
4 Piotrowski Marek & Javier Mendez
5 Piotrowski Marek & Larry Mc Fadden
6 Piotrowski Marek & Bob Handegan,Tommy Richardson, John Cronk, Derrell Banks
7 Piotrowski Marek & Siergiej Parkomienko , Bob Thurman ,Troy Hugh
Napisano Ponad rok temu
Gizmo youtube.com jest ok :wink: Jezeli wiecej masz tych walk to pomysle nad plytka. Pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu
1 Marek Piotrowski Champion ( walka z Roufusem i kilka wczesniejszych walk skrotowo)
fajnie ze walki Marka beda do kupienia, ja chetnie zaplace za taka plyte ale plyte....
nie chce sie czepiac ale mam troche plyt dvd (oryginalnych) i walk sie tam miesci mnostwo walk np mam plyte przed soba na ktorej jest 9 pelnych walk kickboxingu plus wywiady
a tu dajesz liste na ktorej np na maksa jest 3 walki a wiekszosc np 2,3,4,5 to walki pojedyncze.... ?????
Napisano Ponad rok temu
Co do kupowania walk to ciezko, treningi, tarcze, ochraniacze, to wszystko kosztuje, a wiadomo ze lepiej wydac na to, by czynnie uczestniczyc, a nie biernie po przez filmy bez obrazy Kokoliew, bo milo z Wojej strony ze zaproponowales.
Gizmo youtube.com jest ok :wink: Jezeli wiecej masz tych walk to pomysle nad plytka. Pozdrawiam !
Ne ja bede sprzedawal te walki , informuje tylko ze beda do kupienia !!
Nie zmuszam tez do tego by je kupowac !
Napisano Ponad rok temu
fajnie ze walki Marka beda do kupienia, ja chetnie zaplace za taka plyte ale plyte....
nie chce sie czepiac ale mam troche plyt dvd (oryginalnych) i walk sie tam miesci mnostwo walk np mam plyte przed soba na ktorej jest 9 pelnych walk kickboxingu plus wywiady
a tu dajesz liste na ktorej np na maksa jest 3 walki a wiekszosc np 2,3,4,5 to walki pojedyncze.... ?????
Ja chyba nie rozumiem ??
Raz jeszcze napisze !! Plyty z walkami mozna bedzie kupic !!Ale wcale nie musiscie tego robic !!
Ludzie jak do tej pory nie ogladaliscie walk tego wojownika i zyliscie to dlaczego nie poprzestac na tym ?
Mysle jednak ze sa tez tacy dla ktorych pare pln nie bedzie problemem a beda chcieli miec plyte od Marka !!
Napisano Ponad rok temu
czego tu nie rozumiesz? technologii pakowania na plytach dvd?
Napisano Ponad rok temu
jak nie rozumiesz to napisze Tobie bardziej wyraznie: dlaczego jest az 7 plyt skoro material mozna zmiescic na 2 plytach dvd????????
A dlaczego nie ??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kick boxing czy karateka sie nadaje :P
- Ponad rok temu
-
Międzynarodowa Gala MuayThai we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
K.S.Falanga - nabór