Gdzie sie podział Kharitonov??
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio rzadko siedze na internecie więc nie mam praktycznie żadnych newsów ze swiata MMA. W związku z tym jakby sie okazało ze własnie jest zapowiedziana jakaś walka Kharitonova to nie bijcie mnie za niewiedze tylko dajcie cynka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps szkoda Arony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba śniszLubie Sergieja, ale Arona by go rozjechal.
No chyba ze rzeczywiscie tak by było... ale nawet Fedora znokautował Tsuyoshi (co prawda przypadkowo ale zawsze). Najlepszym zdarzają sie 'wpadki'
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lubie Sergieja, ale Arona by go rozjechal.
no way.
ruski, jest lepszym fighterem od arony.
Napisano Ponad rok temu
Przecież Alex zwyciężył tylko dlatego ze Kharitonov w pewnym momencie zaczął sie wygłupiać zamiast sie skoncentrowac na walce. I tak jest wcale nierzadko w świecie MMA. To była chwila
Nie nazwałem Alexa szarakiem. Jak nie wierzycie to przeczytajcie uwaznie
Napisano Ponad rok temu
ale nawet Fedora znokautował Tsuyoshi (co prawda przypadkowo ale zawsze)
Tak to jest, jak się czyta tylko statystyki na sherdogu...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Akurat widziałem te walke. Japoniec walnął sierpa na samym początku i trafił tak ze Fedora zalała struga krwi w okolicach oka i sedzia stwierdził ze jest on niezdolny do dalszej walki... ale to naprawde był przypadek (tak sądze). Akurat tak niefortunnie siadla ta bomba na twarzy ruska.Tak to jest, jak się czyta tylko statystyki na sherdogu...
Nie wiem czy moja poprzednia wypowiedz wskazywała ze czytam tylko statystyki na sherdogu i nic wiecej nie robie :P??
Napisano Ponad rok temu
Jakoś nikt go jeszcze nie poddał dotychczas (w pride) . Zresztą wcale nie ma takiego kiepskiego tego parteru (to ze do niego nie schodzi za czesto to wcale o niczym nie swiadczy)... on po prostu woli stójke i tyle . To tak jak Shogun... ma czarny pas BJJ a na rekordzie ma prawie same (T)KO i tylko ostatnio z Kevinem wygrał przez submission. Osobiście wole oglądac zawodników specjalizujących sie w uderzeniach/kopnieciachSergiej ma zbyt kiepski parter, zeby miec szanse z Arona.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może i łokciem. Nie przyjrzałem sie dokładnieBiceps - akurat Tsuyoshi w tej walce walnal Fedora ŁOKCIEM, dlatego zwyciestwo zostalo mu przyznane nieslusznie.
Alez można można . Jak najbardziej można kogoś znokautować łokciem czy kopem w jaja. Chyba raczej nie można komuś PRZYZNAĆ ZWYCIĘSTWA za rozstrzygnięcie walki niedozwolonym ciosemNie mozna kogos zknockoutowac niedozwolonym ciosem...
Napisano Ponad rok temu
Chyba gra w filmach w japonii . Nie wiem dokładnie... coś takiego usłyszałemNie chce zakladac nowego tematu stad ten ot. Co sie dzieje z Sappem, cos go nie ma ostatnio.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przemek "Misiek" Mysiala z Aleksandrowa na gali w
- Ponad rok temu
-
jakub grzegorzek walka w szwecji SHOTO gala
- Ponad rok temu
-
wynik jakubka wczoraj?