Plastry, czy coś podobnego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Jak juz sobie paluchy rozwalisz i bedziesz mial odcisk na odcisku, to szybko nauczysz sie robic opatrunki.. ( podstawowa apteczka capoeristy - tasma , plastry , woda utleniona , altacet, redbull )
polecam tasme izolacyjna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po pol roku nie opierdalania sie z odciskami problem sam znika, ja po prostu nigdy w butach nie cwiczylem i odciski i pekniecia same przestaly sie robic
mi zawsze odciski pojawialy sie cyklicznie. pol roku spokoju, nagle bum, i jest. pozniej znikaly i znowu po dluzszej przerwie drugie bum.
swoja droga, temat zajebisty. fifiklucze, przyznaj sie, ze chcesz szpanowac bialymi plastrami jak Ci kapułerzyści, ktorych widziales
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A prawdziwy lans to plaster + podwinięta nogawka...
zapomniałes o sciągaczach na wszystkie stawy jakie istnieją nawet jesli nic im nie dolega
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mi zawsze odciski pojawialy sie cyklicznie. pol roku spokoju, nagle bum, i jest. pozniej znikaly i znowu po dluzszej przerwie drugie bum.
Kurcze, ja mam to samo. Ostatnio miałem parę miesięcy spokój i... na pierwszym treningu na warsztatach trach, pękły 2 pęcherze na obu stopach 8O A na kolejnym treningu poszło żebro i tyle sobie poćwiczyłem. Mogłem okleić żebra tymi plastrami to pewnie nic by się nie stało
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I podawajmy techniki owijania chomika :wink: jak ktos nie zna kawalu to nie zrozumie... 8)Temat powinien się nazywać: " Ekstremalne techniki obklejania."
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Capoeira w życiu codziennym
- Ponad rok temu
-
Lublin
- Ponad rok temu
-