Turniej MMA wsrod osob publicznych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na wąsy mógłby się z nim mierzyć tylko Don Frye (ale on nie spełnia warunku bycia Polakiem, co za każdym razem manifestuje swoimi spodenkami), a na polskim podwórku to tylko Smoleń, nikt inny.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
ave
Napisano Ponad rok temu
A tak o 0,0001% poważniej: Lepper vs Tank Abott i Giertych vs. Tank Abott :twisted: nawet bym wykupił abonament do specjalnej telewizji żeby tych idiotów zobaczyć nokautowanych
Napisano Ponad rok temu
Cygan next Pride Lightweight Champion... i tak powiem.
Andrei Lepper vs Andrei Arlovski
AA by controversial decision
Napisano Ponad rok temu
Krzysztof Krawczyk przez latające duszenie wąsem. Wypracował tę technikę przez długie lata treningu pod remizą.
Na wąsy mógłby się z nim mierzyć tylko Don Frye (ale on nie spełnia warunku bycia Polakiem, co za każdym razem manifestuje swoimi spodenkami), a na polskim podwórku to tylko Smoleń, nikt inny.
Pozdrawiam
a moze Putra?
Napisano Ponad rok temu
a moze Putra?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
faktycznie...
a ja głupi przeżyłem życie wierząc, że ludzie muszą mieć usta...
Napisano Ponad rok temu
Hubert "Siwers" Urbański vs Krzysztof Ibisz, Ibisz by knees
ibisz trenuje boks i jest podobno calkiem niezly, wiec tak czy siak, hubcio bylby bez szans
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie mozna tez zapomniec o Irenie Santor dysponuje wspanialym kopnieciem zwanym "kopniecie dzikiej plazy"
Piotr Fronczeski pokazal swoje umiejetnosci walki wtrcz w Podrozach ppana Kleksa. A jesli mowa o kleksie nie mozna zapomniec rowniez o trzcigodnym PAI-HI-VO w ktorego wcielil sie Wieslaw Michnikowski wszak ze to byl mistrz Kleksa. Ale jest jeszcze jedna osoba ktora moze zatrzasc srodowiskiem mma jet to Piotr Cyrwus ukrywajacy sie pod tajemnicza nazwa Rysiu z Klanu. Dlaczego on? Kto ujol w klanie lodziarza(pedofil) po brawurowej scenie walki. Z legend to doszly mnie sluchy ze Dariusz Kordek przeciwnikow otumanial dymem łupierzu ale niestety po udziale w reklamie znanego szamponu przeciw łupierzowego stracil swoja moc niczym mityczny Samson kiedy to małózonka Filistyna Dalila obciela mu wlosy. Samson ziginol w ruinach swiatyni Filistynow... Dariusz Kordek tez gdzies przepadl.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na wyspie aptekarzy
Mysle ze Kleksowi mozemy wbaczyc te piegi
Napisano Ponad rok temu
Bądź co bądź walka z Liroyem była by kozacka. Jeślio już schodzimy na scene hiphopową to fajnie by było zobaczyć Tedego z Onarem ehehe.
Chciałbym zobaczyc walkę Szpakowskiego z Borkiem Borek by armbar.
Napisano Ponad rok temu
No co Ty Natalia Kukulska by im światło zgasiła a z Peją to wlasciwie ja moge wyskoczyć bo mam taką sama ksywe w klubiePeja i Liroy zespołowo przeciwko Natalii Kukulskiej?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
nowy przeciwnik fedzia - konkurs on-line
- Ponad rok temu
-
rewelacyjny gosc
- Ponad rok temu
-
Roger Gracie - debiut w mma