nowy przeciwnik fedzia - konkurs on-line
Napisano Ponad rok temu
z barnetem ew. z yoshidą
Napisano Ponad rok temu
z yoshidą
Rozumiem, że można za Yoshidą nie przepadać ale kara śmierci jeszcze mu się nie należy...
Dla mnie Mirek albo Shogun
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Yoshida???
przed walka z Crocopem przewidzialem, ze beda potrzebe dla niego nosze... jesli by doszlo do pojedynku z Fedorem Wielkim to przewiduje plastikowy worek z suwakiem w kolorze czarnym...
Napisano Ponad rok temu
Niech zawalczy z tym barnettem i pokaze mu miejsce w szeregu :> ale tak naprawde to chcialbym zobaczyc go z Nastula , ciekawe czy by Nastula go obalal i dominowal , choc pewnie znow by zabraklo doswiadczenia i by przez jakas dzwignie wtopil no ale kto wie:>. Z Yoshida to byla by bzdura, z mirciem jeszcze za wczesnie , mino - ile mozna ? .
Dokładnie :wink: Też uważam, że fajnie by było zobaczyć Nastka w walce z Fedorem Pewnie nie miałby jakiś wielkich szans, ale na pewno skóry by tanio nie sprzedał...
No ale jeśli nie byłoby szans na taką walkę, to chciałbym zobaczyć go w starciu z Shogunem
Pozdro 8)
Napisano Ponad rok temu
jak dla mnie z shogunem podobnie, choc napewno walka bylaby ciekawsza, jednak mniejsze doswiadczenie shoguna przyczyniloby sie do jego porazki
ci wyzej + te yoshidy to dla fedora just another day in office, jedynymi dwoma przeciwnikami godnymi jego sa Mirek i Mino - obaj mogliby naprawde zagrozic fiedzi
Napisano Ponad rok temu
A tak realnie Silve jak zbiera potezne becki. Barnett bo mysli ze jest dobry. Jednak najciekawiej by bylo z Mirkiem choc nikt niewygrywa z Fedorem :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Trafnie okreslil Alex w ktoryms wywiadzie, ze Mino robi sie slabszy. Najmocniejszy byl w pierwszych walkach z fiodziem i nie byl w stanie za wiele zdzialac. Pozatym po raz 4 ogladac jak sie co chwile kladzie na plecach i jego glowa odbija sie od desek ringu? Jednego jestem pewien, w tej chwili Mino nie jest w stanie Fedora pobic (oczywiscie, to jest mma i zawsze istnieje te 2% szansy ;p ).
Co do Mirka to uwazam ze jescze conajmniej jedna walke powinien Fiodor miec na 'rozgrzewke'.
Czemu wy tak tego yoshidy nie lubicie... Jest to solidny fighter, ale nie jest na tyle dobry by go caly czas wystawiac do czolowki, obrywal juz od Wanda, oberwal konkretnie od Mirka a wy chcecie na niego jeszcze Fiodora napuscic... naprawde nie macie litosci dla jego biednego organizmu
co do shoguna...
walka z pewnoscia ciekawa, ale wydaje mi sie ze wynik moze byc tylko jeden.
zostaje tylko Josh. Coby nie mowic solidna rozgrzewka przed walka z Mirkiem, a takiej wlasnie potrzebuje Fedor, bo walka z dziadkiem Colemanem to za malo zeby byc gotowym na starcie ze zwyciesca OWGP. Nie wroze tutaj sensacji, tak jak zreszta w innych jego starciach, ale na przetarcie bedzie niezle, a i walka moze byc zupelnie przyzwoita.
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cos Josh jest niedoceniany...
nie mozna oceniac goscia przez pryzmat jednej walki.
prawda jest, ze z Naskiem nic nie pokazal. uwazam, ze to byla jedna z jego slabszych walk. w przypadku nastka to byla bardzo dobra walka.
Josh to bardzo zapracowany zawodnik. bardzo duzo walczy. przed Nastkiem zaliczyl final owgp. zaraz potem zawalczyl z nastkiem. zmeczenie, zmiana motywacji no i przeciwnik nie z czolowki spowodowaly, ze mogl zanirzyc poziom.
ale juz nieraz pokazal, ile jest wart.
oczywiscie wynik walki z fedorem moze byc tylko jeden. nie jest az tak dobry... ale zasluzyl sobie swoja postawa na ta walke...
Napisano Ponad rok temu
chociaz teraz moze czuc sie nieco pewniej..
Napisano Ponad rok temu
Tak poza tym to Barnet ja wygral wiec hola hola z wyciaganiem wnioskow o jego slabosci. Tymniemniej ja jako przeciwnika Fedzia wybralbym Nastka. To dopiero bylyby emocje :wink:uwazam, ze to byla jedna z jego slabszych walk. w przypadku nastka to byla bardzo dobra walka.
Napisano Ponad rok temu
Czemu wy tak tego yoshidy nie lubicie...
ja lubię yoshidę i dlatego chciałbym by walczył z fiedią. yoshida to mocny zawodnik.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie, nie walczył.
na przyszłość mógłbyś użyć np. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] do sprawdzenia osiągnięć zawodników...
leniu... :-)
Napisano Ponad rok temu
niewybaczcie pytanie, moze wydac sie 'lamerskie', ale czy fedor walczyl juz z shoguenm??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z sylwka zostałyby chyba tylko zakrwawione rękawice... 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
rewelacyjny gosc
- Ponad rok temu
-
Roger Gracie - debiut w mma
- Ponad rok temu
-
TUF 4 Smith vs Sell
- Ponad rok temu