Przeciwnik godny Shoguna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
obstawiłbym... shogun by TKO (groun and pound)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rzeczywiscie. Silva byl ciezszy o 1 czy 2kg ...nie oszukujmy sie, waga ma duze znaczenie, co bylo widac w walce Silva Cro Cop
Napisano Ponad rok temu
A ja obstawialbym Filho przez decyzje lub poddanie, przewyzsza Shoguna w parterze o kilka klas...
Uważasz, że Ricardo Arona jest gorszym parterowcem od Filha?
Napisano Ponad rok temu
A co do pytania to ciezko stwierdzic, obaj sa z tej samej druzyny i pewnie razem trenuja... Arona jest ciezszy, ale mimo wszystko sadze ze Paulo ma wieksze umiejetnosci w parterze, chodzi mi o czysty parter bez uderzen.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Shogun z Arona maja remis 1:1.
No i po trzecie to ze zawodnik A nie poddal zawodnika B nie znaczy ze zawodnikowi C sie to nie uda.
Napisano Ponad rok temu
Co do wagi Silvy z CC to różnica polegała raczej na tym, w jakiej wadze Wandy zwyczajnie walczy, a jaka była wtedy. Z Fujitą ważył 92,6 kg, a z CC 102,3 kg Już było o tym, więc nie, żebym umniejszał wygraną Mirka proszę mnie nie jeść
Mam nadzieje, że nie bedziemy dlugo czekać na Kang vs Filho, bo to chyba dwóch najlepszych zawodników tej kategorii Poza Hendo wiadomka Stawiam na Kanga - zaimponował mi ostatnio.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie o to mi chodziło.Imperatorowi chodziło raczej o to, że skoro Aronie się nie udało poddać Shoguna to Paulowi to też sie nie uda.
Dla mnie Filho, to taki nieco mniejszy, a co za tym idzie słabszy Arona. Ja rozumuję w ten sposób, że skoro Arona,który jest w wadze Shoguna nie był mu w stanie nic zrobic w parterze, więc "mniejszy Arona" tym bardziej mu nic nie zrobi :wink:Paulo ma wiecej wygranych przez poddanie.
No i po trzecie to ze zawodnik A nie poddal zawodnika B nie znaczy ze zawodnikowi C sie to nie uda.
Napisano Ponad rok temu
Shogun z Aroną bynajmniej remisu nie mają. Shogun przegrał tylko z Colemanem i z Sobralu.Paulo ma wiecej wygranych przez poddanie.
Arona wygrał z Ninją a nie Shogunem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
LB
Napisano Ponad rok temu
shogun vs fedor - znosza shoguna i maja problemy z docuceniem. wandy i ninja napadaja w nocy na dom fedora, a rano odbiera ich milicja zwiazanych i zakneblowanych...dochodzi do konfliktu dyplomatycznego. putin grozi da silva'ie, a da silva putinowi. rosja stara sie tepic kazdy przejaw brazylijskoci na kontynencie europejskim. odcinaja doplyw ropy i gazu do polski za zbyt rozpropagowana kapoere. tak to widze...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pride Bushido 13 - Video
- Ponad rok temu
-
Muzyka z Real Deal
- Ponad rok temu
-
Nie "tylko Paweł" na koksie