Amatorska Liga Mixed Martial Arts w Warszawie
Napisano Ponad rok temu
Organizator zapowiada następujące kategorie wagowe: -66kg, -73kg, -83kg, -93kg, open. Walki w kategorii "pierwszego kroku" odbędą się bez uderzeń w parterze na głowę oraz kolan na głowę w stójce W kategorii zaawansowanych będą one dozwolone.
Zawody odbędą się na sali judo warszawskiej Gwardii(wejście od LuxMedu).
Napisano Ponad rok temu
2.Do kiedy zapisy?
3.Jakie rękawice w zaawansowanych i czy walka w ochraniaczach na nogi?
4.Jak z badaniami lekarskimi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy w przypadku walk "pierwszego kroku" każdy zawodnik stoczy jedną, czy będzie to jako turniej (kilka pojedynków)??Ile trwa walka w początkujących a ile w zaawansowanych?
jakie techniki sa dozwolone?(dzwognie na nogi, duszenia, slamy)??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1.Ile wpisowe?
2.Do kiedy zapisy?
3.Jakie rękawice w zaawansowanych i czy walka w ochraniaczach na nogi?
4.Jak z badaniami lekarskimi?
1.Wpisowe 35 zl
2.Do dnia przed gala
3.Rękawice takie jak w shuto
4.Badania od lekarza sportowego
5.Trzeba miec 18
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
A i odp. szybko bo mało czasu zostało
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to teraz pytanie mam pieczątkę z marca w książęce sportowej uznacie mi to czy muszę lecieć powtarzać badania.
A i odp. szybko bo mało czasu zostało
moim zdaniem zalezy na jaki okres dostalem badania zwyczajowo sa na polroku , czasami zdarzaja sie na miesiac na rok jeszcze nie widzialem chyba :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w początkujących walka 5 minut, kazdy stoczy jeden pojedynek. Suspensor i ochraniacz na zęby we własnym zakresie, początkujacy napewno walczą w kaskach (przypuszczam że zaawansoani również) któe zapewnia organizator, warto mieć również nagolenniki (również we własnym zakresie).
ważenie od 12, walki od 13-14 jakoś.
do zobaczenia panowie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak wygrasz to powalczysz więcej...Rekawice i kaski dostarcza organizator ? qrde troche glupawo z tym ze poczatkujacy tylko jedna walke bo bym sobie pojechal z checia a tak to wybulilbym kupe kasy na przejazd i badania a potem 5 minut "zabawy" :roll: no coz zobaczymy jaka podejme decyzje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak wygrasz to powalczysz więcej...
A ja tam widze ze dla poczatkujacych jest jeden pojedynek tak napisal Sajrus :wink:
Napisano Ponad rok temu
jeden na pewno, a co dalej to już tylko pan Bóg wie To jest turniej, a w turnieju jest drabinka. Choc jesli frekwencja nie dopisze, to się nie zdziwcie jak z miejsca dostaniecie pierwsze miejscejak wygrasz to powalczysz więcej...
A ja tam widze ze dla poczatkujacych jest jeden pojedynek tak napisal Sajrus :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wagi znajdziesz na valetudo.pl
i z tego co ustalił mój trener dzwoniąc do Mirka to (przynajmniej w początkujących) każdy będzie miał TYLKO JEDNĄ WALKĘ..czyli nie będzie drabinku tylko losowanie par i poszczególne pojedynki - tak przynajmniej powiedział Mirek. Niewiem jak będzie w zaawansowanych. Walki pięciominutowe - niestety niewiem jakie chwyty i dzwignie są dopuszczane (balacha na kolano, skrętówki?)
Jeśli ktoś wie niech daje znać! Bracie Picie?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jerome Lebanner vs Melvin Manhoef
- Ponad rok temu
-
Zawody w listopadzie
- Ponad rok temu
-
2H2H Pride & Honor - Rotterdam 12.11.2006
- Ponad rok temu